NEKAD I SAD: Ne biste je pogledali, Nicki Minaj prije plastičnih estetskih operacija

E buraz
NEKAD I SAD: Ne biste je pogledali, Nicki Minaj prije plastičnih estetskih operacija
.

Prije nego što je dostigla planetarnu popularnost, Nicki Minaj je bila nepoznata reperka iz Njujorka, koja je na početku karijere izgledala je totalno drugačije od reperke sa oblinama koju poznajemo danas.

1
 
Nicki su godinama unazad optuživali da ima silikone u zadnjici, kao i da je operisala nos. Kada je o njenoj zadnjici riječ, reperka je bila na meti mnogih kritika koje je uvijek odbacivala.

2

Nicki je već korigovala zadnjicu kada se pojavila na muzičkoj sceni 2010. godine. Međutim, pjevačica popularnog Anaconda hita se nije tu zaustavila. Činilo se da njena zadnjica raste ruku pod ruku sa njenom karijerom, posebno od 2015. godine.

img-michaso-20180903-203508-imagenes-lv-propias-nicki-minaj-kemc-u45160493802670e-992x558-lavanguardia-web

Što se glasina o korigovanju nosa tiče, slike sa početka njene karijere pokazuju jasnu razliku u veličini njenog nosa tada i sada. Kontroverzna reperka poriče da je operisala nos, ističući da je u pitanju samo dobra šminka.

nicki-minaj-transformacija


Nicki je u intervjuu za Extra izjavila da nije imala nikakve intervencije na licu. “Ne, to je sve šminka. Ljudi će vidjeti konturisanje, i odmah pomisliti da je u pitanju plastična operacija na nosu. Nikada nisam imala intervencije na licu”.

Šta vi mislite, da li je pjevačica ipak imala estetske dorade? Pogledajte fotografije i procijenite sami:

nicki-minaj-before-plastic-surgery-6


Na početku karijere 

20399239-10207279645949688-1736267528-o-1


Poriče estetske zahvate…

agrwhg-3

ŽENE LUDE ZBOG OVOG : Neki muškarci neće NIKADA razumjeti ove ženske ludosti

Devet odgovora koji su potpuno pogrešno shvaćeni, što žene jako nervira. Godspodo, učinite uslugu vašim ljepšim polovinama i obratite pažnju na ovo!

Možda/Vidjeću/Razmisliću

5

Ova poruka bi trebalo da je jasna. To je delikatno, suptilno "Ne" na njen način, a muškarci to shvataju kao će odgovor bti "Da".

Šteta

6

"Šteta" je darežljivo kada muškarac pokuša da načini situaciju boljom. Oni to čuju kao "Teško je, ali nosi se s tim".

Da li si siguran?

7

To je jos jedan suptilan znak da muškarac i dalje ima šansu da se predomisli. Malo ko tu šansu koristi.

Bilo je u redu.

8

Da muškarac to razumije, odgovorio bi sa: "Izvini, nisam imao vremena kad si mi tražila pa si morala sama. Oprosti mi. Ti si predivna i snalažljiva pa si uspjela sama. Obećavam da više nećes morati.". U realnosti on odgovara sa: "OK, strava." i zaboravlja na cijelu stvar.

Uzdah

9

Kad više nema riječi, žena uzdahne. Uzdah može biti zamjena za bilo koju od navedenih fraza i može biti podjednako pogrešno shvaćena. 

OK/Dobro/Pusti

1

Nerazumljivo je za žene da muškarci ne mogu da shvate značenje riječi "Ne, ne slažem se/Nesrećna sam/Beznadežna ideja".Staviše , muškarci često dodaju ulje na vatru i uživaju u toj nekopmatibinosti sa ženama.

Za pet minuta

2

U slučaju "pet minuta" muškarci se ponašaju kao da ne razumiju teoriju relativiteta. Za njih je 5 minuta baš 5 minuta i većina njih će gledati svoje žene dok ne završe sa tih 5 minuta što su rekle. Kod žena 5 minuta znači toliko vremena koliko je potebno. To može biti 5, 15 ili pak 45.

Ništa

3

"Ništa" - Tako kratka riječ, a toliko puno značenja, ali ne i za momke. Na riječ "ništa" reaguju kao da im je pritisnuto dugme na daljinskom za isključivanje razmišljanja. Čuju "ništa" i vjeruju da je sve u redu.

Samo naprijed

4

Čak i ako žena iskoristi cijeli svoj glumački talenat, kroz ovo "Samo naprijed" izlazi ironija koja pokazuje neodobravanje momku, pa to bukvalno pokazuju kroz ohrabrenje.

Ne propustite