KOLINDA SVE IZNENADILA: Pozirala u USKOJ suknji s kolegicom, ali ovaj detalj u donjem dijelu NIKO nije moga da ne primijeti

Region
KOLINDA SVE IZNENADILA: Pozirala u USKOJ suknji s kolegicom, ali ovaj detalj u donjem dijelu NIKO nije moga da ne primijeti
.

Rumunjska premijerka Viorice Dancila je za susret s hrvatskom predsjednicom izabrala plavi kompletić, a Kolinda se pored nje isticala svojim modnim odabirom...

f

Na summitu Srednjoeuropske inicijative, kojim je Hrvatska predsjedala ove godine, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović (50) je u upečatljivoj kombinaciji dočekala strane dužnosnike. Hrvatska predsjednica je razgovarala s makedonskim premijerom Zoranom Zaevim (44) i pokazala kako iznimno pazi na odijevanje. Crni sako je kombinirala s uskom crnom suknjom na bijelo-crvene ruže koje su mnogima 'upale' u oči.

f5

Rumunjska premijerka Viorice Dancila (54), je za susret izabrala plavi kompletić, a Kolinda se pored nje isticala svojim modnim odabirom.

f8

Ipak, ovo je nešto umjerenija kombinacije od 'vatrene' uske haljine koju je izabrala za doček igrača i članova stručnog stožera Davis Cup reprezentacije prošlog ponedjeljka.

f7

Predsjednica je tada liniju naglasila uskom crvenom haljinom do koljena koju su krasili zlatni detalji te kopče na ramenu, a iskombinirala je i cipele u boji kože.

f5

Puno prašine je podigla nedavno u Parizu na obilježavanju stogodišnjice završetka Prvog svjetskog rata u Parizu kad je odjenula bež kaput i štikle s uzorkom leoparda pa svi prate što će Kolinda iduće odjenuti.

f

Hrvatska predsjednica uvijek pazi na svoj modni odabir

9111876544321ssdssff

UTEGLA SE U USKU HALJINU, SVE PUCA: Evo u čemu je Kolinda došla na večeri BiH udruge, SVI SU GLEDALI OVAJ DETALJ

 

 

Ne propustite