ZABORAVITE NA LIDL, STIŽE VELIKI JEFTINI TRGOVAČKI LANAC: Traže radnike, a tek kad vidite CIJENE!

Region
ZABORAVITE NA LIDL, STIŽE VELIKI JEFTINI TRGOVAČKI LANAC: Traže radnike, a tek kad vidite CIJENE!
.

Veliki italijanski trgovački lanac stiže u Hrvatsku, a u oglasima u objavili kako traže radnike za područje Zagreba i Rijeke te poslovne prostore za kupovinu ili najam na području cijele zemlje, ali u gradovima s više od 10 hiljada stanovnika.

LIDL POSLAO UPOZORENJE SVIM KUPCIMA: Nipošto ne nasjedajte na ovu prevaru!​

1

U oglasima su naveli kako traže regionalnog menadžera prodaje te radnike koji bi radili u marketingu, administraciji, kontroli upravljanja, poslovnog tajnika te logističke radnike.

2

"Najpoželjniji kandidati bit će odabrani putem selekcijskog procesa te uvedeni u projekt koji predviđa određen period obuke u Italiji s ciljem povećanja kompetencije novog kadra koji će kasnije u Hrvatskoj sudjelovati u razvoju novog poslovnog projekta", poručuju iz Eurospina.

3

Na stranici na hrvatskom jeziku napisali su "Pozdrav, Hrvatska! Još malo.... stižemo".

4

Eurospin je inače klasični talijanskom diskonter s više od 1000 prodavaonica u Italiji i 80-ak u Sloveniji, s oko 7000 radnika, rekordnih 4,7 milijardi eura prihoda i 184 milijuna eura dobiti u 2017. To je daleko od vodećih 10 igrača u Europi, među kojima prednjači Schwarz grupa s Lidlom i Kauflandom u portfelju. 

5

6

Evo kakve su cijene prema letku objavljenom na webu slovenskog Eurospina.

1

"ZLO MI JE, NIKADA VIŠE NEĆU U LIDL": Jeste li vi primijetili da ovo rade na kasama?

 

Ne propustite