Ovih PET STVARI morate IZBACITI iz vašeg ORMARA!

Moda i ljepota
Ovih PET STVARI morate IZBACITI iz vašeg ORMARA!
.

Mnogo puta smo rekle da se moda vraća i da neke komade treba sačuvati ali i neke baciti.

pick out your outfits ahead of time

Tačno je da se s vremena na vrijeme u modu vrati nešto što smo davno nosili, ali ipak postoje neki odjevni komadi kojih trebamo da se riješimo jer im nije mjesto u našem ormanu.

Sledeće komade odjeće i obuće možete odmah da bacite u kantu za smeće bez grižnje savjesti. Ovo posebno važi za dame koje su već zašle u tridesete.

Each new year, I go through a phase of cleaning, purging, and organizing. I always feel better about goals and the year ahead when things are in order. I’m always amazed at how much I’v…

Neudobne štikle

Možda vam je u nekim mlađim godinama bilo skroz ok da obujete preuske i previsoke štikle, ali više nema potrebe da patite u nečemu što će vam napraviti više štete nego koristi.

Image result for neudobne stikle

Pretjerano pocijepane pantalone

Ovakva odjeća izgleda diskutabilno na svima koji su stariji od 15 godina. Odlučite se za nešto suptilnije proreze, a pri kupovini obratite pažnju na kroj farmerica tako da najviše odgovara vašoj figuri.

Image result for pocijepane farmerke

HIT BOJE ZA NOKTE OVE JESENI I ZIME! Ovo su najaktuelnije boje lakova ove sezone!

Prekratke suknje

Minići izgledaju atraktivno i moderno pogotovo ako su noge vaš glavni adut.

50+ mooiste outfits voor Valentijnsdag 2018 #Valentijnsdag

Nakon školskih i studentskih dana kada počnete da se osjećate ozbiljnije, primijenite to i na vaš fizički izgled i oblačenje.


Patike na punu petu

Ovakav tip odjeće nije uopšte u trendu pa zamijenite par ovakvih patika klasičnim bijelim patikama koje će savršeno da idu uz svaku vašu kombinaciju.

Related image

Neugledna kućna odjeća

Ne kažemo da u kući trebate da nosite farmerke i budete tip-top sređene, ali budite taman toliko dobro sređene da u svakom trenutku možete da otvorite vrata neznancu i izgledate savršeno. Najudobnije ćete se osjećati u kompletu trenerki koje su iste boje.

Buy Pink Lace Detail Pyjamas from the Next UK online shop

DLAČICE IZNAD USANA UKLONITE OVIM POVRĆEM: Bit ćete ODUŠEVLJENI rezultatom!

Ne propustite