Pomoću ova ČETIRI trika kuhinja će vam ZABLISTATI!

Sve za dom
Pomoću ova ČETIRI trika kuhinja će vam ZABLISTATI!
.

Šta vam je prva asocijacija na kuhinju? Hrana? To, ipak, nije samo mjesto gdje spremamo hranu, već i prostorija u kojoj se okupljamo, pa je važno da se u njoj osjećamo prijatno.

Awesome 49 Elegant Small Kitchen Ideas Remodel. #

Pomoću ova četiri trika kuhinja će vam zablistati.

Kitchen storage idea. Garbage, recycling, and paper towels neatly tucked away.

Kuhinjsko ostrvo

Nekada rezervisano za američke kuhinje, ostrvo je sve popularnije i u našim. Ako imate dovoljno prostora, razmislite da postavite ostrvo u kuhinji jer je praktično. Odlično je za odlaganje kuhinjskih aparata, za postavljanje uređaja, a u donjem dijelu možete da napravite police.

Jarke boje

U kuhinji često igramo na sigurno, biramo neutralne boje, poput bijele, boje drveta, eventualno sive. Slobodno se poigrajte bojama. Crno-bijela kuhinja takođe je u trendu, ali to ne znači da ne možete da imate detalje u drugim bojama, od crvene do žute. Kad je riječ o zidovima, najbolje je da budu neutralni ako se opredijelite za jarke viseće dijelove i druge detalje.

Detalji 

Ko voli sveden enterijer, treba da bira viseće dijelove u bijeloj ili nekoj drugoj neutralnoj boji. Detalji poput staze, krpa, posuda za kafu, ulje, so, mogu biti živopisni. Slike sa prilagođenim natpisima ili one na kojima su kuhinjski motivi takođe će uljepšati prostor. U trendu su i table poput školskih na koje možete da pišete spisak potrebnih namirnica za kupovinu, neki recept ili da ostavljate poruke ukućanima. 

Great layout. Eclectic Cottage Home With A Vibrant Yet Balanced Color Palette

Police 

Iskoristite svaki centimetar prostora tako što ćete napraviti police po mjeri. One nisu samo praktične, već imaju i estetsku funkciju. Osim zatvorenih polica, odlične su i otvorene. Rasporedite začine, kutije sa potrebnim sitnicama, a ako imate kuhar, to je pravo mjesto za njega.

Double up kitchen islands to create ample space.

Savjet plus

Plava kuhinja nikad neće izaći iz mode. Ona dolazi u mnogo nijansi, od golubije sive preko tirkizne do mastilo plave.

OVO JE TAJNA UVIJEK MIRISNE ODJEĆE: Evo kako da se miris omekšivača OSJETI DANIMA!

Ne propustite