IDEALNA ŽENA PRIJE 20, 30, 40, 70 I 100 GODINA: Pogledajte što se smatralo idealnim grudima i zadnjicama kroz historiju! (FOTO)

Praktična žena
IDEALNA ŽENA PRIJE 20, 30, 40, 70 I 100 GODINA: Pogledajte što se smatralo idealnim grudima i zadnjicama kroz historiju! (FOTO)
.

Fitness blogerga Cassey Ho primijetila je koliko se ideja ‘idealnog’ oblika tijela mijenja sve brže i brže te koliko to utjecaja ima na svaku ženu.

Jedan dan su u modi velike stražnjice, drugog dana duge noge, onda mršave djevojke.. 

POZNATI SRPSKI DOKTOR UPOZRAVA SVE RODITELJE: Ovako se djeca izvode na hladnoću da se ne razbole!

Kako bi to bolje ilustrirala, Casey je na svom Instagramu objavila nekoliko uređenih fotografija svog tijela s kojima je pokazala kako se trendovi zaista mijenjaju i kako bi ‘trebale’ izgledati da bi bile zgodne neke određene godine, prenosi portal "Super.net.hr".

2018.

2018

Ove godine su u modi velike stražnjice, široki bokovi, uski struk i pune usne. Dokaz da je do ovoga došlo je to da se u Americi između 2012. i 2014. godine povećao broj umetaka za 58%.

fit-blogerica-tijelo-4

U ovom periodu je u trendu bilo imati velike grudi i što duže noge i obavezno ravan trbuh.

fit-blogerica-tijelo-4

Ovaj period je bio vrijeme za mršavice, i to baš super skinny mršavice. Čak je postojao i naziv za to – herion chic.

fit-blogerica-tijelo-5

Idealno tijelo u ovom periodu bilo je u obliku pješčanog sata, malo jačih bokova i grudi, a uskog struka. U to vrijeme se poticalo žene da dobiju kilograme kako bi bile sličnije Marilyn Monroe i Elizabeth Taylor.

fit-blogerica-tijelo-1

Mršavo, ravno, male stražnjice i grudi su ono što je bilo popularno u ovo doba. Skrivanje oblina odjećom bilo je dio svakodnevnice.

fit-blogerica-tijelo-3

U modi bili veliki bokovi, trbuh i stražnjica. Pretili i puniji bili su ‘u trendu’ jer su jedino siromašni, po tadašnjem vjerovanju, bili mršavi.

Ne propustite