NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA JE TO ONA: Bivša manekenka u sedmoj deceniji objavila fotografiju bez trunke šminke, ali OVO se ne može SAKRITI

Moda i ljepota
NIKO NE MOŽE DA VJERUJE DA JE TO ONA: Bivša manekenka u sedmoj deceniji objavila fotografiju bez trunke šminke, ali OVO se ne može SAKRITI
.

Ona redovno na svom Instagramu dijeli savjete o prirodnim proizvodima koje koristi, preporučuje najbolje režime ishrane i vježbanja, a nedavno je čak lansirala i svoju kozmetičku liniju.

Prije supermodel i ikona ljepote, 64-godišnja Kristi Brinkli još jednom nas je podsjetila na svoju prirodnu ljepotu objavivši selfi fotografiju na kojoj nema ni trunku šminke.

v6
Nekadašnja manekenka Kristi Brinkli podijelila je sa svojim pratiocima fotografiju snimljenu na dnevnom svjetlu, a po velikom osmijehu i sjajnom tonusu kože možemo da kažemo da ova žena blista.

“Ovdje sam da bih vas podsjetilia da čak i kada je dan završen, ili je čak oblačan i tmuran, morate da nahranite svoju kožu iznutra i spolja”, napisala je u opisu fotografije.

c


Brinklijeva je uvijek rado govorila o svojoj njezi lica i tijela.

Ona redovno na svom Instagramu dijeli savete o prirodnim proizvodima koje koristi, preporučuje najbolje režime ishrane i vježbanja, a nedavno je čak lansirala i svoju kozmetičku liniju.

U jednom od intervjua, ova ljepotica je kazala da ne drži dijete, ali je od svoje 13. godine vegeterijanka te upravo to može bit ključ njene mladolikosti.

Kristi pije dosta tečnosti, a jutro započinje sa toplom vodom i limunom.

ss

Iako su je do sada mnogi optuživali da se uljepšavala uz pomoć estetskog hirurga, manekenka je priznala da jeste jedan period života koristila filere i botoks.

v1

Ipak, kako nije bila zadovoljna postignutim rezultatima, više ne ide na ovakvu vrstu tretmana već se uglavnom okrenula kvalitetnoj kozmetici.

v5vv1ss3ss2ss2ss1vv1

NEĆETE MOĆI ZAUSTAVITI SMIJEH KADA VIDITE OSTALE FOTKE! Imitira fotke poznatih na urnebesan način : Čekajte da vidite Dženifer Lopez

Ne propustite