NOVO OTKRIĆE! Kokosovo ulje je „čisti otrov“ za organizam!

Zdrav život
NOVO OTKRIĆE! Kokosovo ulje je „čisti otrov“ za organizam!
.

Sve popularnije kokosovo ulje u njezi kože tijela i lica, profesorica s Harvarda opisala je kao „čisti otrov“ za organizam.

Tvrdnju je iznijela dr. Karin Michels, profesoriva na Harvard TH Chan školi za javno zdravstvo i ravnateljica Instituta za prevenciju i tumorsku epidemiologiju na Sveučilištu u Freiburgu, tijekom govora pod naslovom "Kokosovo ulje i ostale nutritivne pogreške".

Ovo je u suprotnosti sa sadašnjim uvjerenjima da je ulje kokosa dobro za vaše zdravlje, kao što je prethodno bilo prozvano "supernamirnicom" koja se može koristiti u kuhinji kao sastavni dio svakog obroka.

1

American Heart Association prošle je godine ažurirala svoje smjernice u odnosu na zasićene masne kiseline iz kokosovog ulja, savjetujući da ljudi umjesto toga zamijene zasićene masti u svojoj prehrani s nezasićenim mastima kako bi smanjili rizik razvoja kardiovaskularnih bolesti kasnije u životu.

2

Prema dr. Michels, konzumiranje kokosovog ulja je daleko štetnije od slada, budući da se kokosovo ulje uglavnom sastoji od zasićenih masnih kiselina, kako je izvijestio Business Insider.

3

Jedenje hrane koja sadrži zasićene masne kiseline može povećati rizik od razvoja koronarnih bolesti srca zbog porasta količine lošeg kolesterola u krvi.

4

Osim kokosovog ulja, druge namirnice bogata zasićenim mastima uključuju maslac, tvrdi sir, ghee, kobasice i mesne pite. S druge strane, hrana bogata nezasićenim mastima uključuje masnu ribu, orašaste plodove, sjemenke, biljna ulja i avokado.

5

ULJE SJEMENKI PAMUKA SNIŽAVA RAZINU HOLESTEROLA U KRVI! Primjenom ovog ulja, riješit ćete ovaj zdravstveni problem!

Ne propustite