MODNE BLOGERKE ga prosto OBOŽAVAJU: Trend koji MORATE ISPROBATI ove ZIME! (FOTO)

Moda i ljepota
MODNE BLOGERKE ga prosto OBOŽAVAJU: Trend koji MORATE ISPROBATI ove ZIME! (FOTO)
.

U njemu sigurno nećete proći neprimijećeno!

Meghan Markle Style Tartan Plaid Coat Outerwear

Šta su nam to novo za hladne dane pred nama spremile svjetske trendseterke, pitamo se skrolujući u nedogled po Instagramu?

Ne nailazimo ni na šta posebno novo, niti dovoljno upečatljivo da bismo se potpuno raspametili, a svaki modni zanesenjak uvijek se tome nada.

#fall #outfits / tartan jacket + denim

Međutim, nailazimo na dobro nama poznat dezen kome u zimskim mjesecima jednostavno ne možemo da odolimo, svake sezone u ovom periodu, svake godine, ma zapravo svake decenije, ako obratite pažnju.

U pitanju je naravno tartan.

The Best Ways to Style Tartan This Season

Ipak, poenta kombinovanja ovog efektnog zimskog dezena, koga svake godine sa radošću dočekamo nije ništa klasično, mada može biti ako tako odlučite, ali što se ne biste baš poput nas ugledali na modne influenserke iz praktično svih krajeva svijeta i odabrali neke od neočekivanih boja tartana, te ga kombinovali isto tako možda manje očekivano ili što je još bolje i jednostavnije, samo izaberite tartan dezen u efektnoj formi poput na primjer zvoncara.

Miroslava Houndstooth PantsuitApartment 34 | Trend Spotting: {Well Played Plaid}...Plaid is BACK, people! Love the small/large scale mix.

Sve ostalo već je krajnje jednostavna nadogradnja, jednog vrlo efektnog zimskog outfita.

#NYFW #Fall2018-2019 #StreetStyle #Dia3

NAJPOPULARNIJA OBUĆA ZA ZIMU: Ovo su ČIZME koje dominiraju ovu sezonu (FOTO)

Ne propustite