Ušla je u 7. deceniju života a IZGLEDA DUPLO MLAĐE: Nikada nisam na dijeti, samo NE JEDEM OVO! (FOTO)

Praktična žena
Ušla je u 7. deceniju života a IZGLEDA DUPLO MLAĐE: Nikada nisam na dijeti, samo NE JEDEM OVO! (FOTO)
.

Francuska manekenka Jasmina Rosi je karijeru započela u svojim 30. godinama, većinom kada se drugi supermodeli penzionišu, i danas u sedmoj deceniji aktivno se bavi ovom profesijom.

Image result for jasmina rosi

Francuskinja Jasmina Rosi ima 63. godine, i jedna je od rijetkih manekenki koju u tim godinama angažuju modne kuće za prezentaciju svoje dizajnerske garderobe, posebno kupaćih kostima.

Related image

Jasmina, koja je odrastala na ostrvu Korzika, uspjela je tokom godina da zadrži mladolik izgled i vitko tijelo sa savršeno definisanim mišićima, dok je na licu primjetna pokoja diskretna bora. Njena ljepota je prirodna, a ova dama je zagovornik zdravog načina života koji uključuje organsku ishranu, fizičku aktivnost ali i korišćenje prirodnih ulja.

Related image

Ona je svojevremeno u jednom intervjuu otkrila neke od svojih tajni ljepote i mladolikosti. Lijepa manekenka je odrastala na ostrvu Korzika i tvrdi da je oduvijek jela organsku hranu, mnogo prije nego što je ona postala trend u svijetu. Ona zagovara život u simbiozi sa tijelom i prirodom, i ističe da je važno usvojiti zdrav način života. Kako je rekla, nikad nije uzimala nikakve lijekove, a njena ishrana se sastoji od svježih organskih proizvoda (povrće, voće, žitarice, jaja i riba).

ISTRAŽIVANJE POKAZALO: Muškarci koji imaju ovakve žene su 10 puta sretniji od ostalih!

Jasmina se ne pridržava nikakve određene dijete, dok joj je omiljena voćka avokado koju konzumira svakog dana jer je bogata vlaknima, bakrom, folnom kiselinom, vitaminima E,C, B5 i B6.

Image result for jasmina rosi

Supermodel ne pije gazirana pića niti industrijske sokove i prestala je da konzumira alkohol od perioda kada je ušla u menopauzu. Kada je riječ o kafi, ona je obogaćuje kokosovim uljem i žumancetom.

“Koristim razna ulja u ishrani, ali ih koristim i na koži. Stavljam uljanu repicu na svoju kožu. Piling radim jednom nedjeljno koristeći djevičansko maslinovo ulje i šećer, a jedem avokado svakog dana i organsko meso”, otkrila je Francuskinja.

Related image
Kada je riječ o vježbanju, Rosi ima trening svakog dana, omiljeni su joj joga i šetnja pored mora. Za oblikovanje tijela radi čučnjeve i trbušnjake, kojim postiže atletski izgled.

Ova dama, koja je inspiracija mnogim ženama, savjetuje svima da prihvate svoje tijelo i sve prirodne karakteristike, umjesto da ih skrivaju. Kaže da danas se osjeća srećnije i bolje u svojoj koži nego kada je imala 20 godina.

Related image

SIGURAN ZNAK DA VAS PARTNER VARA: 60% preljubnika RADI JEDNU STVAR, evo kako da ga provalite!

Ne propustite