OVA BILJKA RASTE SVUDA OKO NAS, ZOVU JE "BOŽJIM DAROM": Niste ni svjesni šta sve može da IZLIJEČI!

Zdrav život
OVA BILJKA RASTE SVUDA OKO NAS, ZOVU JE "BOŽJIM DAROM": Niste ni svjesni šta sve može da IZLIJEČI!
.

Ova biljka raste svuda oko nas, ali malo ko zna koliko je dobra po zdravlje i šta sve može da izliječi.

SAD JE JASNO ZAŠTO NE MOŽEMO PRESTATI PUŠITI: Evo šta stavljaju u CIGARETE pa stvaraju ovisnost!

Ona raste na tarabama, potpornim zidovima, obroncima šuma. Može se pronaći i tokom zimskog perioda, a iz njenog korjena i stabljike, kada se ubere, teče narandžast sok.

0-uk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwvdzn01eqv8vmjlkmtk3ntuzzwy3mmrmodblnjjjy2u2mdy2zwi3ngiuanblz5gtas0cngcbotab

Ovu biljku zovu milost Gospoda, Božji dar, korjen za oči ili zlatni korjen, Rosopas...

1

Moć i ljekovitost ove biljke je u tome što ona može da stvara crvena krvna zrnca, čisti jetru i žuč, dobra je za hemoroide, a ako imate zujanje u ušima a ne znate mu uzrok onda je ova biljka za vas. Ona otklanja kurje oči i bradavice i sprječava maljavost ruku, lica i nogu kod žena. Ako bolujete od cista na jajnicima i mioma na materici ova biljka djelotvorno utiče na njih.

2

Za upotrebu se koristi cijela biljka, svježa ili osušena. Može da se koristi i za spoljašnju a i za unutrašnju upotrebu, u zavisnosti koje oboljenje treba da se liječi.

3

Jedna ravna kašičica osušene Ruse trave staviti u 1/4 litre vrele vode, ostaviti da odstoji 15 minuta, procijediti pa popiti u laganim gutljajima. Čaj se može koristiti i za spoljašnju primjenu kod promjena na koži tipa lišajeva.

4

U zavisnosti od oboljenja čaj piti najduže 14 dana od 1 – 2 šolje dnevno.

5

(Novi.ba/prirodnoizdravo.com)

Ne propustite