NOVI ludi TREND: Pojavili se GRIJAČI, a čekajte da vidite za što služe, svi POTPUNO POLUDJELI za NJIMA!

Moda i ljepota
NOVI ludi TREND: Pojavili  se GRIJAČI, a čekajte da vidite za što služe, svi POTPUNO POLUDJELI za NJIMA!
.

Nekim ljudima su nosevi uvijek hladni kada je napolju niža temperatura.

Is Your Nose Always Cold? Get a Nose Warmer

Nos je dio tijela koji je jako teško ugrijati, ali izgleda da se i za to našlo rješenje jer su se na tržištu pojavili ni manje ni više nego grijači za nos.

Nose Warmers

Jesen nam je uveliko tu, a niže temperature natjerale su nas da počnemo da nosimo šešire, kape, ali i  rukavice kako bismo zadržali toplotu tijela. Kako je relativno lako pokriti neke dijelove tijela, ipak ima i onih koji duže ostaju izloženi hladnoći. Možda je za sve to kriva loša cirkulacija ili to što nos viri par centimetara od ostatka tijela, ali on se teško da ugrijjati.

Knit Nose Warmer

Možete da prekrijete nos šalom kako biste spriječili direktno izlaganje hladnoći, ili možete da investirate u novi izum - grijač za nos.

Zamislite samo da na nos stavite malu kapu dok su vaše oči nepokrivene i možete i dalje da uživate u hladnom vremenu bez da se bojite da će vam nos promrznuti.

Orange Nose Warmer Purple nose warmer Nose hat Nosie GAG  Nose cap Christmas GAG Funny gift Nose hea

Napravila ga je kompanija za grijače za nos, koji variraju od čupavih i krznenih, do onih sa grbom vašeg omiljenog fudbalskog tima. Možete da nabavite sebi jedan koji je životinjskog dezena, ili je ištrikan.

5 Pc. Hand Crocheted NOSE WARMER  Cold Frozen Nose Winter Sports Skiing Snow #ILOVETHISCOTTON

U Britaniji je cijena ovih grijjača od 8 evra pa naviše što je mala cijena za to što nikada nećete morati da se patite sa hladnim i promrzlim nosem. Sigurno ćete izgledati malo čudno, ali kada vam je nos prijatno topao neće vam biti bitno što vas ostali posmatraju kao Rudolfa i što štrčite od ostalih.

TODAY Top Stories - Is your nose constantly cold? Nose warmers now exist!: Would you wear one? - View More

Ovaj izum ima još jedan važan zadatak pored grijanja nosa. Doktorka Hilari Džouns preporučuje nošenje grijača jer se na taj način smanjuju šanse da obolite od gripa i prehlade. Nabavite sebi jedan ovakav grijjač prije nego stigne hladna zima.

Pig Nose Warmer Crochet Nose Cozy Stocking Stuffer Pink Pig | Etsy

Ne propustite