Otišla sam da istetoviram obrve: A NAKON TRI DANA ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO, sad se stidi izaći iz kuće

Moda i ljepota
Otišla sam da istetoviram obrve: A NAKON TRI DANA ŽIVOT JOJ JE POSTAO PAKAO, sad se stidi izaći iz kuće
.

Žena iz Detroita koja je željela da ostane anonimna, doživjela je traumu nakon tretmana trajnog iscrtavanja obrva mikroblejding metodom.

oo2

Riješila je da progovori o svom traumatičnom iskustvu kako bi upozorila druge žene. Prije nego što se odlučite na trajno iscrtavanje obrva.

o

U TV prilogu je izjavila da je u početku bila jako zadovoljna rezultatima i da je mislila da je za 250 dolara dobila odličnu uslugu. Ali, onda je primijetila da predio oko obrva svakim danom postaje sve crveniji. Nakon nekoliko dana primijetila je izrasline i počelo je mnogo da je boli i otiče. Posjetila je urgentni gdje su joj dali antibiotike, ali stanje joj se samo još više pogoršavalo.

oo1

- Bila sam prestravljena. Lice mi je oticalo i oči su mi se zatvarale. Kada sam otišla u urgentni dali su mi antibiotike i steroide i zadržali tri dana u bolnici - rekla je.

o1

Njen dermatolog dr Stiven Gretkin, rekao je da postoji nekoliko razloga za ovakvu reakciju njene kože. Postoji šansa da je alergična na mastilo kojim su je tetovirali i na nešto čime su joj pripremali kožu za tretman. Takođe, može biti i da nije dobro održavala higijenu tog područja pa je zato došlo do infekcije.

p


- Sada se kajem što sam radila taj tretman. To je samo fizički izgled. Želite da izgledate dobro, a ne razmišljate o posljedicama - rekla je očajna žena nakon svega.

ooo

Ludi primjeri da moda nema kontrole: Ovi ljudi su pokušali biti trendi po svaku cijenu, broj 7 je najluđi

Ne propustite