ZBOG SINA SE ODREKAO LUKSUZA: U ovoj kući živi slavni turski glumac, fanovi ne mogu doći sebi

Show
ZBOG SINA SE ODREKAO LUKSUZA: U ovoj kući živi slavni turski glumac, fanovi ne mogu doći sebi
.

Turski glumac Bulent Inal, kojeg gledamo kao Kemala u seriji "Porodica mog oca", svojevremeno je bio veliki zavodnik. 

Zbog njega su, kažu, njegovu bivše djevojke poznate ljepotice Bren Sat i Tuba Bujukustun već desetak godina u veoma hladnim odnosima. 

kemal

Žene i danas uzdišu za njim, ali on se posvetio samo jednoj Melis Tujsuz koju je upoznao na setu. 

kemal1

"Melis je lijek za moju dušu!", kaže Bulent o 12 godina mlađoj, nježnoj plavokoj djevojci s kojom se vjenčao u julu 2011., a godinu kasnije dobio sina Činara.

Uvjeren u tačnost poslovice da je mir u kući najveće bogatstvo, šarmantni brka dodaje:

Melis je uvijek nasmijana, pozitivna i sretna osoba. Jedina koja me je mogla učiniti boljim. Ona mene stvarno voli, i ja stvarno volim nju. Čini mi se da je naša ljubav još veća otkako smo u braku."

kemal2

Kruna njihove ljubavi jeste danas petogodišnji Činar. Trenutak kad je saznao da će postati otac Bulent nikada ne može zaboraviti:

"Melis me pozvala dok sam bio na snimanju i rekla da ima poklon za mene. Povremeno je znala da me iznenadi nekom sitnicom, pa sam mislio da je o tome riječ. No, sačekala me je kutija u kojoj su bile patikice za bebu i knjiga o očinstvu. Bio je to divan trenutak. I, znate, nisam mogao da se uzdržim, rasplakao sam se," ispričao je glumac poznatoj turskoj novinarki Ajše Arman. 

kemal3

"Sada je naša porodica kompletna, a ja se osjećam sasvim spremnim da svom sinu budem dobar otac."

Rođen 1973. u ruralnoj Šanliurfi, Bulent je želio da i svom sinčiću obezbijedi što prisniji dodir sa prirodom, pa je porodični dom podigao u oblasti Tarabija na evropskoj strani, koja gleda na Crno more.

"Zbog vjetrova sa sjevera, ovdje je ljeti daleko svježije nego u drugim dijelovima Istanbula", objašnjava glumac razloge koji su odlučili o izboru. "Ja sam imao divno djetinjstvo, sjajno smo se zabavljali po livadama i sokacima i zaista bih volio da i moj sin nešto slično doživi".

kemal4

Ipak, Činar neće imati tu slobodu, ali tata mu je omogućio da uživa u mnogim stvarima koji su njegovim vršnjacima iz centralne gradske zone nedostupne.

Njihov dom opremljen u rustičnom maniru, u svemu je prilagođen sinčiću i njegovim potrebama, te više liči na seosku kuću nego na vilu glumačke zvijezde.

kemal5

"Gluma nije profesija o kojoj sam sanjao, u nju su me natjerale životne okolnosti," ističe glumac koji je, kaže, mir i strpljvost naslijedio od oca, a od majke bogat unutrašnji život. Nakon očeve smrti godinama sam patio, kao i cijela porodica. Izgubio sam mušku figuru i zatvorio u sebe. Polako sam postajao asocijalan, ali sam znao kako nešto moram da uradim. Bio sam u posljednjem razredu srednje kad sam vidio oglas za pozorišni kurs. Tako je počelo. Pozorište mi je pomoglo da prevaziđem gubitak i da se promijenim. Ono je bilo moj doktor. I poslije od tog doktora nisam odustajao.

kemal6

Ne propustite