SIN HALIDA MUSLIMOVIĆA IZRASTAO U LJEPOTANA: Zaveo jednu od najljepših Srpkinja! (FOTO)

Show
SIN HALIDA MUSLIMOVIĆA IZRASTAO U LJEPOTANA: Zaveo jednu od najljepših Srpkinja! (FOTO)
.

Enis Muslimović, sin folk pjevača Halida Muslimovića, dospio je u javnost, a sve zbog spekulacija da je u ljubavnoj vezi sa najpoznatijom srpskom blogerkom Zoranom Jovanović.

Domaći mediji pišu da je par započeo vezu proteklog mjeseca, iako su u kontaktu nešto duže i to preko društvenih mreža, a upoznao ih je zajednički prijatelj - Stefan Živojoniović, sin pjevačice Lepe Brene.

enis1

enis

Ni jedno ni drugo nisu potvrdili romansu, ali su se pojavili zajedno na koncertu Lepe Brene, a Enis je na pitanje novinara "Blica" o odnosu sa Zoranom prilično zbunjeno odgovorio.

enis4

"Gdje me nađoste sa tim pitanjem? Zorannah je dobra djevojka... Mislim, kao drugarica... Ne mogu ništa da vam kažem, tek smo se upoznali", bio je zatečen Enis.

enis-i-zorana-1000x0

Mladi Muslimović je inače blizak prijatelj sa braćom Živojinović, ali se druži i sa još niz javnih ličnosti, a imamo je priliku da se upozna i sa svjetski poznatim facama kao što su glumica Merjem Uzerli i čuveni turski kuhar Nusret Gokče.

merjem-i-enis-1000x0

enis5

Iako ovaj zgodni plavušan nije direktno dio estradnog svijeta, blisko je povezan sa istim, a on je menadžer hotela koji drži njegov otac, kao i direktor Halidove izdavačke kuće.

26182661-689362178118848-4274724870320816128-n

enis3

Po njegovom Instagram profilu lako se može zaključiti i da vodi aktivan društveni život, često putuje, a dosta ulaže i svoj stil, što je vjerujemo stavka koja se Zorani i te kako dopade.

LJUDI SE MASOVNO SVAĐAJU ZBOG NJIH: Nikom nije odmah jasno ko je majka, a ko kćerka na ovim slikama

Ne propustite