MRZITE ŠTIKLE? Evo kako da IZGLEDATE u ravnim cipelama VISOČIJE!

Moda i ljepota
MRZITE ŠTIKLE? Evo kako da IZGLEDATE u ravnim cipelama VISOČIJE!
.

Ako ste niski a ne volite da nosite visoke štikle, postoji nekoliko načina pomoću kojih možete vizuelno izdužiti svoju figuru u ravnim cipelama i u patikama.

Pokažite gležnjeve u V cipelama
Pantalone s nešto kraćim nogavicama koje otkrivaju gležnjeve mogu vizuelno izdužiti vaše noge u kombinaciji s ravnim cipelama. Za bolji efekat odaberite cipele s V-izrezom  koje će učiniti čuda za vaše noge i cjelokupnu figuru.

Casual Chic. Light blue dress shirt, dark blue jeans, red flats, black leather purse with gold edge.

S druge strane, čizme će u kombinaciji s takvim pantalonama imati potpuni promašaj.

Gray and white polka dot sweater, Tan/camel brown crossbody chain back, Light wash raw hem jeans, Nude pointed loafer flats

Nosite kratke suknje

Haljine i suknje iznad koljena uvijek je bolje kombinovati s ravnom obućom. Nosite ih uz baletanke, mokasine ili čak patike, ali izbjegavajte kombinaciju kratkih suknji i čizama jer će vas učiniti još nižom.

Metallic-Töne gehören zu den Schuhtrends im Herbst 2016

future professor swag

Oversajz majice

Kombinacija predimenzioniranog džempera s užim pantalonama vizuelno će učiniti vaše noge vitkijim i dužim, bez obzira na izbor obuće.

@Cuttiejackss

tendencia_vaqueros_que_no_son_pitillo_cropped_flared_campana_boyfriend_856711450_800x

Related image

Odjeća s prorezom

Dugačke suknje ili haljine s prorezom stvaraju iluziju dužih i vitkijih nogu i u tom slučaju visina potpetice na cipelama ne igra baš nikakvu ulogu. Dakle, efekat će biti jednak i sa štiklama i s ravnim cipelama.

Perfect combo: White button up blouse front tucked into skinny black jeans with pointy patent leather loafers. | LAStyle SincerelyJules1Raspberry And Red White Simple Button Down Black Ripped Skinnies  Black Lace Up Pointy Flats

Blush pink shirt / blouse with jeans + pointed flats | Outfit inspiration

Prugice

Najlakši način da odmah izgledate visočije bez pomoći štikli jeste da obučete haljinu, suknju ili pantalone s prugicama.

Devon Alana : Black, White, & Gold

Ne propustite