KOŠTAJU KAO SAM ĐAVO, ALI VRIJEDE SVAKU PARU: Melania obukla ova dva kaputa i ne možemo je prestat gledati (FOTO)

Moda i ljepota
KOŠTAJU KAO SAM ĐAVO, ALI VRIJEDE SVAKU PARU: Melania obukla ova dva kaputa i ne možemo je prestat gledati (FOTO)
.

Praznični duh uveliko je već zahvatio Bijelu kuću, a Melanija i Donald Tramp su u sjajnom raspoloženju dočekali raskošnu jelku visoku čak šest metara. Međutim, ne samo što se polahko pripremaju za novogodišnje praznike, već ih čeka i Dan zahvalnosti, pa vlada prava euforija.

trump family christmas white house tree

Lijepa Slovenka je u jeku priprema fotografisana u fantastičnim kombinacijama, a čini nam se da je dugo nismo vidjeli u ovako efektnim i prefinjenim komadima.

Uvek u centru pažnje

Naime, Melanija je ostavila modne kritičare ponovo bez riječi izborom fenomenalnog Michale Kors kaputa sa kariranim dezenom, koji važi za najmoderniji ove sezone.

melania trump, christian louboutin boots, michael kors tartan cape coat, white house christmas tree

Prva dama Amerike je ovaj kaput, palerinu prepoznatljivog karo printa u crvenoj boji iskombinovala uz jednostavan autfit i crno od glave do pete, a zanimljivo je istaći da je za ovakav kaput potrebno izdvojiti čak oko 2.000 evra. Ipak, cijena je opravdana, jer zaista dugo nismo vidjeli ljepši odjevni komad.

Najtraženiji dezen sezone
Samo dan kasnije, Melanija se ponovo pojavila u "all black" kombinaciji i super efektnom kaputu u neutralnoj bež nijansi koju su "razbili" detalji geometrijskog oblika u bijeloj, crnoj i narandžastoj boji. A ako ste pomislili da je njen karirani kaput papreno skup, čekajte tek da čujete cijenu ovog, iznosi nevjerovatnih 8.000 evra.

Tu je i ovaj u toplim bojama jeseni

Inače, poznato je da je Melanija zaluđeni fan kaputa, pa je često viđamo upravo u njima, i zaista ne znamo koji je ljepši od kojeg.

Još jedan karirani kaput

Image result for melania trump in michael kors coat

Ne propustite