POPULARNO: Novi trend kose, OVAKO se OFARBAJTE i bit ćete svugdje PRIMIJEĆENE!

Moda i ljepota
POPULARNO: Novi trend kose, OVAKO se OFARBAJTE i bit ćete svugdje PRIMIJEĆENE!
.

Ova vrlo neobična boja kose oduševiće sve ljubiteljke upečatljivih nijansi koje ne pate za prirodnom bojom kose.

Gorgeous Fall Hair Colors That Will Flatter You

Nakon šminke, odjeće i mnogih modnih dodataka, metalik trend pronašao je svoj put i do boje za kosu. Omiljenu majicu, cipele, sijenku ili torbicu sada možete uskladiti s bojom svoje kose - metalik boja nova je hit nijansa i ono što je sigurno ne možete proći nezapaženo. Ova vrlo neobična boja kose oduševiće sve ljubiteljke upečatljivih nijansi koje ne pate za prirodnim izgledom kose.

Prema Instagram objavama možemo zaključiti da je metalik boja zaintrigirala brojne dame koje su je poželjele ove jeseni. 

Idealna praznična nijansa prvotno se pojavila u srebrnim tonovima, a u međuvremenu su nastale varijacije koje se poigravaju različitim nijansama s metalik odsajem.

@lolaliner

Tako zahvaljujući novim tehnologijama bilo koja boja kose može imati reflektujući sjaj koji će vas izdvojiti u masi. Srebrna, zlatna, ružičasta, pastelno plava, nijansi je bezbroj, a na vama je da odaberete onu koja će najbolje istaći vašu ličnost i karakter.

Happy to be greying when grey is 'in'.

Ako nemate dovoljno hrabrosti da cijelu kosu obojite u ovu popularnu boju, uvijek možeš izabrati pramenove ili balajaž s metalik krajevima. 

Samantha Ravndahl

I didn't film this look but by popular request I will sit down to film it later today Also filming a HIGHLY requested YouTube video _______________________________ @smashboxcanada Primer Water @smashboxcosmetics Studio Skin Foundation in 2.1 @smashboxcosmetics Studio Skin Concealer in Light/ Neutral @lauramercier Translucent Loose Powder @milanicosmetics Blush in Luminoso @makeupaddictioncosmetics Vol. 2 Highlighting palette @toofaced Chocolate Bar Palette @sigmabeauty Liner Ace Li...

Ne propustite