SLAVNI GLUMAC USLIKAN SA NEPOZNATOM I MISTERIOZNOM DJEVOJKOM! Da li je u pitanju nova ljubavna veza?

Show
SLAVNI GLUMAC USLIKAN SA NEPOZNATOM I MISTERIOZNOM DJEVOJKOM! Da li je u pitanju nova ljubavna veza?
.

Holivudski glumac Kijanu Rivs uhvaćen je sa misterioznom djevojkom.

Njih dvoje su viđeni na Beverli Hilsu zajedno, a strani mediji posumnjali su odmah da je u pitanju nova ljubavna veza. Glumac je trenutno zauzet snimanjem, ali je ipak uspio da izdvoji i vrijeme za sebe, pa je tada i uslikan sa ženskom osobom koja nije poznata javnosti.

Tokom šetnje Kijanu je bio u farmerkama, a na glavi je nosio crno - crveni kačket. Misteriozna žena je bila u kožnoj crnoj jakni.

1

Kijanu je posljednji put viđen prije nekoliko mjeseci sa drugom misterioznom devojkom i to dok je oduševljeno razgovaro sa njom u automobilu. Kasnije je otrikiveno da je ona fotograf i poslovna saradnica glumca.

2

Podsjetimo glumac je imao veoma tužan život. On je davno priznao neke stvari o sebi. Kada je imao samo tri godine, napustio ga je otac. Pati od disleksije što mu je posebno teško palo u školskim danima. Kada je imao samo dvadeset tri godine, njegov prijatelj završio je na hospitalizaciji zbog ovisnosti. Velika ljubav desila mu se sa Dženifer Simi, koja nije bila nimalo sretna. Njegovoj mlađoj sestri konstatovana je leukemija prije četrnaest godina. Možda baš zbog svega ovoga, glumac je veoma skroman.

345

Ne propustite