U BRAKU SU 25 GODINA, A ZAMALO DA SE NE VJENČAJU: Evo zašto se supruga naljutila NA ACU PEJOVIĆA NA DAN VJENČANJA (FOTO)

Show
U BRAKU SU 25 GODINA, A ZAMALO DA SE NE VJENČAJU: Evo zašto se supruga naljutila NA ACU PEJOVIĆA NA DAN VJENČANJA (FOTO)
.

Aco Pejović je već 25 godina u skladnom braku sa suprugom Biljanom.

pejovic

Sada je pjevač otkrio nešto što javnost nije znala.

SELMA BAJRAMI VIŠE NE IZGLEDA OVAKO, NAPRAVILA VELIKU PROMJENU NA GLAVI: Fanovi ne mogu da vjeruju (FOTO)

Naime, Biljana se naljutila na njega na dan vjenčanja, a o tome danas Pejović govori s osmjehom.

aco-pejovic

- Veče pred svadbu pjevao sam na Zlatiboru, gdje sam ostao do jutra. Kada smo završili, sa tadašnjim kumom izašao sam da stopiram jer nismo imali auto. Na kraju smo zaustavili kombi u kome su bili momci iz benda "Od zlata jabuka", zaduženi da zabavljaju goste na mojoj svadbi. Malo je reći da im ništa nije bilo jasno - počeo je, kroz smijeh, priču Aco za Hello.

aco-i-biljana-pejovic

- Kada sam konačno stigao ispred zgrade Opštine u Prijepolju, zatekao sam zabrinute prijatelje, rođake i buduću suprugu. Biljana je bila mnogo ljuta, ali na kraju se sve dobro završilo - zaključio je priču Pejović.

86619-1aco-pejovic-zena

DUGO JE ŠUTIO, A SAD JE SVE ISPRIČAO: Aco Pejović otkrio tajnu o ALEKSANDRI PRIJOVIĆ, ovo nije očekivala!

Aco Pejović za manje od sedam dana održat će koncert u Areni, a u intervjuu za "Alo.rs" otkrio je nekoliko zanimljivosti koje publika nije znala.

aco-pejovic-1

NEMA ŠANSE DA JE PREPOZNATE: Oblačila se kao dječak, a danas je voli cijela Srbija, KO JE ONA? (FOTO)​

- Prošlo je pet godina od mog prvog koncerta u "Areni", a kako je ta 2013. zaista bila fenomenalna, sada je velika odgovornost na meni da im i 22. novembra, ali i 17.decembra, za kada je zakazan drugi koncert, pružim sjajnu noć. Imam tremu, jer osjećam odgovornost. Potrudiću se da budem dobar domaćin i potrudiću se da svoje obećanje ispunim - kazao je pjevač.

Pejović je dodao i kako je repertoar skoro gotov, te da će mu se na bini pridružiti i Aleksandra Živojinović.

aleksandra-prijovic-antonio-ahel-ata-images

Naime, Aleksandra je zbog trudnoće otkazala sve nastupe, ali je ipak pristala da gostuje na njegovom koncertu.

- Nisam je ubjeđivao, samo sam je pozvao. Aeksandra je predvna osoba, sjajan prijatelj i fenomenalna kao kuma. Toliko pristojnu i finu osobu siguran sam da niste upoznali skoro  - kazao je pjevač.

aleksandra2

Malo je poznato da pjevač ima i tri kćerke na koje je veoma ponosan.

- Biljana i ja smo se trudili da ih kroz odrastanje vaspitamo na način dostojan časnih ljudi, odnosno sa jasnim naznakam šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se miješamo ni oko čega, to su sjajne mlade dame.

24-1000x0

Naglasio je i kako je ponosan na svoju suprugu Biljanu, koja mu je velika podrška u životu.

 - Biljana je stub naše porodice i da nije nje, ko zna gdje bih i kako završio. Ona je ogromna snaga cijele naše porodice.

 

Ne propustite