ŠOKANTNO! Evo kako je ONA ODGOVORILA na PROZIVKE

Show
ŠOKANTNO! Evo kako je ONA ODGOVORILA na PROZIVKE
.

Jedan novinar na svom je Instagramu nedavno napisao da je Emily Ratajkowski "najgora, najnepristojnija i najteža slavna ličnost koju je ikad upoznao ili intervjuisao", a njegova objava došla je i do slavne manekenke.

Related image

Na njegove riječi osvrnula se i Emily i to u porukama na Instagramu koje su sad procurile u britanske medije. "Užasno razočarava što u 2018. godini ženu nazivaju teškom jer je donijela poslovnu odluku da zaštiti sebe. Pokušati ocrniti ime žene jer nije htjela pričati s tobom? Rekla bih da je to klasični oblik omalovažavanje jedne žene", napisala je Emily u poruci koju je poslala zasad nepoznatoj osobi , piše Daily Mail Australia.

Related image

Novinar je kasnije u razgovoru za portal Mamamia rekao da je Emily kasnila na intervju s njim te da se nije ni izvinila zbog toga, iako je on to očekivao. "Samo mi se obratila na veoma nepristojan način", tvrdi on.

U obranu slavne manekenke stao je njezin kolega Jordan Barret koji je rekao da je Emily uvijek veoma pristojna prema novinarima, "iako je vuku na sve strane", kako on tvrdi. "Samo je radila ono što su joj rekli da radi, nije bila nepristojna. Ona je jedan dragulj koji radi jako puno i veoma je iskrena", dodao je.

Image result for emrata

Related image

Related image

Ne propustite