AKO ŽELITE BITI PRIMIJEĆENE I ZAVODLJIVE, OVE ZIME MORATE MIRISATI OVAKO: Evo koji PARFEM OSVAJA MUŠKARCE

Moda i ljepota
AKO ŽELITE BITI PRIMIJEĆENE I ZAVODLJIVE, OVE ZIME MORATE MIRISATI OVAKO: Evo koji PARFEM OSVAJA MUŠKARCE
.

Jedan od voćnih mirisa koji nije bio u žiži interesovanja najmanje 10 godina, sada se vraća na velika vrata, a u pitanju je ni manje ni više nego višnja.

Luscious. Tempting. Insatiable. Introducing Lost Cherry. #TOMFORD #TOMFORDSS19 #PRIVATEBLEND #LOSTCHERRY

Pojam “višnja” ušao je u modni riječnik još davne 1920. godine i korišten je kako bi se opisale varijacije boja proizvoda sve od ruževa do laka za nokte. Od tada je napredovao i sada se koristi za mnogo toga više od opisivanja nijansi crvene.

Cherry Candy Zara perfume - a new fragrance for women 2015

Nakon više od deset godina diskriminacije, višnja se vraća na velika vrata u kozmetiku jer joj velike vodeće kompanije iz ove oblasti daju sve više na značaju. Uz svu pažnju koju dobija od proizvođača, višnja počinje da se nalazi u sve više proizvoda kozmetike.

Urban Decay cherry-scented All-Nighter setting spray

U velikim prodavnicama i parfimerijama sve više nalazimo proizvode koji u sebi imaju višnju. Zbog toga smo sigurni da je višnja miris koji će nam obilježiti ovu sezonu i ugrijati zimu koja je pred nama.

Kako biste bili u trendu, morate da nabavite kremu za tijelo, parfem ili sprej za kosu sa mirisom ove aromatične voćke. Za vaš dom, kupite neku mirišljavu svijeću sa mirisom višnje i uživajte ove zime u prijatnom voćnom mirisu.

Balea Quick-Dry Hairdryer Spray 200 ml | Get Some Beauty

Ne propustite