NEMA ŠANSE DA JE PREPOZNATE: Poznata pjevačica pokazala kako je izgledala kao malena djevojčica OVO JOJ JE OSTALO ISTO

Show
NEMA ŠANSE DA JE PREPOZNATE: Poznata pjevačica pokazala kako je izgledala kao malena djevojčica OVO JOJ JE OSTALO ISTO
.

Pozerica od malih nogu, napisala je Nives uz fotografiju. Dan prije objavila je fotografiju na kojoj nosi čudnu odjevnu kombinaciju. Otkrila je da se radi o pidžami poznatog lika iz crtića .

v8

Preslatka si bila kao dijete, komentirali su obožavatelji spisateljice i pjevačice Nives Celzijus (36) kada je objavila fotografiju iz djetinjstva. S dva repića sa svake strane i plišanom lutkom Djeda Božićnjaka u rukama, Nives je pokazala kako se odmalena zna namjestiti pred fotoaparatom. 

v7

- Pozerica od malih nogu - napisala je Nives uz fotografiju. Dan prije objavila je fotografiju na kojoj nosi čudnu odjevnu kombinaciju. Otkrila je da se radi o pidžami poznatog lika iz crtića. - Naša jutra - napisala je uz fotografiju. Bila je obučena u pidžamu sa psećim ušima na kojoj je bio nacrtan pas Snoopy. 

pp

Nives Celzijus iznenadila svoje fanove: 'Ovo je moja mamica...'

- Koja si ti pasmina? - pitali su ju fanovi u komentarima, a drugi komentar se zapitao 'je li to ona pidžama koja se otkopčava na guzi.

v6

Pidžamom je iznenadila mnoge, prvenstveno zato jer je bila obučena jer je većina navikla vidjeti ju u mnogo oskudnijem izdanju.

v3

- Peglanje i ne mora biti predosadno - napisala je Celzijus uz fotografiju na kojoj pegla samo u gaćicama.

v2v1v

KO JE IMAO PRVE SILIKONE NA NAŠOJ ESTRADI? Ova pjevačica ih je ugradila prije 30 godina, a i danas su u DOBROM stanju!

Ne propustite