FANOVI OGORČENI: Poznata glumica u NAJGOREM izdanju do sada !

Zanimljivosti
FANOVI OGORČENI: Poznata glumica u NAJGOREM izdanju do sada !
.

 

Fanovi su razočarani

Jedna od najatraktivnijih hollywoodskih glumica, Scarlett Johansson prepoznatljiva je po gotovo uvijek besprijekornom izdanju, odličnom tijelu, zanosnom pogledu i punim usnama. 

Leading lady: Johansson won a People's Choice Award for Favorite Movie Actress on Sunday 

Related image

Naravno, glumicino izdanje nije uvijek savršeno kada je riječ o privatnim trenucima, što je dokazala i na putu do Disney Studija gdje se uputila u plavom kombinezonu bez rukava, pamučnoj majici i Converse tenisicama. Ipak, bez dizajnerskog Louis Vuitton ruksaka nije moglo proći. Ali casual outfit koji je odabrala za šetnju gradom nije toliko plijenio poglede kao mokra kosa koja na fotografijama izgleda jednostavno masno. Bez make up-a, Scarlett je izgledala jednostavno zapušteno što su prije svega zamijetili njeni obožavatelji koji su komentirali kako glumicu nikada nisu vidjeli u gorem izdanju od ovoga. 

Work life: On Tuesday, Scarlett Johansson was spotted arriving at Disney Studios in Los Angeles. She's currently filming Black Widow

Prisjetimo se, prošle godine glumica je podnijela papire za razvod od Romaina Daurica s kojim je počela vezu još 2012. godine, a vjenčali su se dvije godine kasnije. Zadnji put su u javnosti viđeni zajedno 2016.

 | Author: Profimedia

Related image

Ne propustite