OVE STVARI MORATE ODMAH IZBACITI IZ VAŠEG ORMARA: Kada vidite ZAŠTO, neće vam biti dobro!

Zanimljivosti
OVE STVARI MORATE ODMAH IZBACITI IZ VAŠEG ORMARA: Kada vidite ZAŠTO, neće vam biti dobro!
.

Činjenica je da se moda vraća i da neke komade treba sačuvati. Sljedeće komade odjeće i obuće možete odmah da bacite u kantu za smeće bez griže savjesti. Ovo posebno važi za dame koje su već zašle u tridesete godine.

Related image

Pretjerano pocijepane pantalone

Ovakva odjeća izgleda diskutabilno na svima koji su stariji od 14 godina. Odlučite se za nešto suptilnije proreze, a pri kupovini obratite pažnju na kroj farmerica tako da najviše odgovara vašoj figuri.

Image result for pocepane farmerke

Neudobne štikle

Možda vam je u nekim mlađim godinama bilo skroz ok da obujete preuske i previsoke štikle, ali više nema potrebe da patite u nečemu što će vam napraviti više štete nego koristi. Birajte prije svega udobnost.

Image result for neudobne stikle

Related image

Prekratke suknje

Minići izgledaju atraktivno i moderno pogotovo ako su noge vaš glavni adut. Nakon školskih i studentskih dana kada počnete da se osjećate ozbiljnije, primijenite to i na vaš fizički izgled i oblačenje. Miniće zamijenite elegantnim suknjama dužine do ispod koljena.

Image result for prekratke suknjeRelated image

Patike na punu petu

Ovakav tip odjeće nije uopšte u trendu pa zamijenite par ovakvih patika klasičnim bijelim patikama koje će savršeno da idu uz svaku vašu kombinaciju.

Image result for patike na punu petuRelated image

Neugledna kućna odeća

Ne kažemo da u kući trebate da nosite farmerke i budete full sređene, ali budite taman toliko dobro sređene da u svakom trenutku možete da otvorite vrata neznancu i izgledate savršeno. Najudobnije ćete se osjećatu u kompletu trenerki koje su iste boje.

Image result for neugledna kucna odjecaRelated image

Ne propustite