ZELENA, PLAVA ILI SIVA? Boja koju izaberete otkriva vaše karakterne osobine!

Zanimljivosti
ZELENA, PLAVA ILI SIVA? Boja koju izaberete otkriva vaše karakterne osobine!
_

Siva boja je dovoljno neutralna da prenosi informacije koje mogu uticati na unutrašnje raspoloženje. Bijela boja nosi vrlo moćnu energiju, crna je u potpunosti upija, a siva ostaje harmonična i nenametljiva.

Ako malo bolje pogledate, shvatićete da ta slika nije čista siva, već boja koja sadrži određenu nijansu.

Bez obzira na nijanse, reći ćete jednu boju. Dakle, zeleno, plavo ili sivo?

Zelena

zelena

Ako ste ugledali zeleno, to je sigurno duboka tamna zelena boja bora. Vi ste, prema mišljenju okoline, društvena i atraktivna osoba. Lako ostvarujete "veze", bez problema dolazite u kontakt s bilo kojim sagovornikom.

Plava

plava

Plava nijansa podsjeća na dubine oceana, ne na sasvim mirno more. Po prirodi, vi ste prilično tajanstvena osoba. Vama nedostaje nekoliko bliskih prijatelja - da biste se osjećali dobro, više vam ništa nije potrebno. U određenim situacijama možete biti nevjerovatno harizmatični i šarmantni. Više volite da trošite energiju na racionalne stvari.

Siva

siva

Ako je nijansa posebno za vas ostala monohromna, najvjerovatnije je u vašem trenutnom životu sazreo konflikt. Ili se u vašoj duši nalazi neugodan talog, nastao od tuđih mišljenja i priča, uskomešavši vam dušu i samim tim izaziva neugodan osjećaj.

Ne propustite