PROCURILI NOVI DETALJI O DARKU LAZIĆU: Kad čujete šta je HRVATSKA pjevačica otkrila o njemu, ZGROZIT ĆETE SE!

Show
PROCURILI NOVI DETALJI O DARKU LAZIĆU: Kad čujete šta je HRVATSKA pjevačica otkrila o njemu, ZGROZIT ĆETE SE!
_

Darko je bio u opijenom stanju, a prema nezvaničnim informacijama, nije se ni vezao sigurnosnim pojasem.
1

Folk pjevač Darko Lazić (27) postao je svjestan sopstvene krivice zbog svega što se trenutno događa. Darko se nedavno žalio kako mu je teško i da bi vratio vrijeme da može. 
„Takve gluposti da on sebi želi oduzeti život, to stvarno nema veze s pameti. Darko je mlad momak i mislim da ima milion razloga za život“ - oštro je rekla Olivera Matijević, pjevačica iz Zadra.

2

Lazić je 24. oktobra sletio s ulice automobilom kod Brestača. Darko je imao nedozvoljene supstance u krvi, a prema nezvaničnim informacijama, nije se ni vezao.

„Voli aute i motore, ali oprezan je uvek bio. Vozio me naravno i nikad nije divljao niti se glupirao po ulici“ - izjavila je Olivera.

3

Darka je upoznala u Beču na svadbi na kojoj su zajedno pjevali. Navode mediji kako su njih dvoje u vezi nakon što se Lazić rastao od supruge Ane Sević, Olivera je opovrgnula.
„Ja i Darko smo pre svega prijatelji i kolege i prema njemu imam veliko poštovanje. Kao osoba je divan, veseo i dobra duša. Pomogao bi svima, pre bi dao drugima nego sebi“ - objasnila je pjevačica.

4

Pamti njihov poslednji razgovor prije nesretnog događaja. Razgovarali su o njegovim planovima i šta donosi sutra, koju je Lazić umalo izgubio.
„On je kao pevač izuzetan vokal i talent kakav se retko može u današnje vreme čuti. Kada smo razgovarali o budućim planovima, bio je srećan i onaj njegov osmeh je bio poseban“ - rekla je. S Darkom nikada nije imala saradnju, niti je, kako kaže, u intimnim odnosima s pjevačem.

5

„Nisam bila u bolnici kod Darka jer je takvo stanje kakvo jeste i nažalost ne može ga niko osim roditelja i rodbine videti“ - rekla je Olivera.

 

Ne propustite