BRENINI SINOVI KRIJU VELIKU PORODIČNU TAJNU: Nikad nikom ne otkrivaju svoja prava imena jer ih se STIDE!

Show
BRENINI SINOVI KRIJU VELIKU PORODIČNU TAJNU: Nikad nikom ne otkrivaju svoja prava imena jer ih se STIDE!
.

Lepa Brena je već više od dvije decenije u sretnom braku sa Bobom Živojinovićem, sa kojim ima dva sina - Stefana i Viktora.

Međutim, malo ko je znao da se Brenina djeca zapravo ne zovu Stefan i Viktor, već zbog rođenja u Americi imaju i srednja imena. U dokumentima su Stefan Emerald i Viktor Ernest.

- Ta imena nam pišu u dokumentima, ali ja mislim da nema potrebe da ih eksponiramo. Čudna su. Ja sam rođen u Njujorku, a Viktor u Majamiju i kao i svi američki državljani imamo to srednje ime - izjavio je Stefan za Informer.

JEDAN DETALJ NA BRENINOM KONCERTU OTKRIO JE PRAVU ISTINU O ŽIVOJINOVIĆIMA: Kad se Aleksandra pojavila u OVOJ HALJINI sve je bilo jasno!

Aleksandru Prijović (Živojinović) su svi očekivali na koncertu Lepe Brene u koji je održala nedavno...

Buduća mama i supruga Filipa Živojinovića pojavila se u crnoj haljini podignutoj struka, sa zanimljivm detaljima od tila i čipke i sa raskošnim nakitom.

prija1

Prija je u skladu sa stanjem blistala, a u subotu je bila jedna od najvećih podrška Lepoj Breni koja je nastupila pred prepunom Arenom.

Prija se Breni pridružila na sceni, sa suprugom i ostalim članovima porodice, na koncertima Brene postoji tradicija da na binu izađu i njeni najmiliji i sa njom otpjevaju poneku pjesmu.

brena1

Aleksandra je ove posebne trenutke ispratila krajnje emotivno. I upravo ova scena je pokazala koliko je porodica Živojinović skladna i koliko podržavaju jedni druge uvijek i kada je to najpotrebnije.

brena

Na slici su oni koji Breni daju vetar u leđa da se izbori sa svim profesionalnim izborima.

U publici je sa pjevačicom bila i njena mama, a ona je na Instagramu kratko poručila: "Tako se to radi".

prija

A Brena kao Brena priredila je sinoć, kao po običaju, muzičko-scenski spektakl o kojem će se dugo pričati. Poseban dio njenog koncerrta bili su kostimi. Pjevačica je od početka karijere razdvajala scensku i "običnu" garderobu i to se pokazalo kao mudra odluka.

brena7

Bilo je i mnogo emocija pa se Brena tokom izvođenja pesme "Zar je važno da l se pjeva ili peva?" zaplakala pred publikom, piše magazin "Žena.blic"

SUZE SAME TEKU: Aleksandra otkrila zašto je plakala na Breninom koncertu, PROBAJTE DA NE ZAPLAČETE

Ne propustite