OPADANJE KOSE, PERUT I SVRAB: Riješite se ovoga prirodnim putem i povratite kvalitet kose!

Praktična žena
OPADANJE KOSE, PERUT I SVRAB: Riješite se ovoga prirodnim putem i povratite kvalitet kose!
.

Život pun stresa, nepravilna ishrana te ubrzan tempo utiču na kvalitet naše kose. Sve više ljudi danas pati od preranog gubljenja vlasi, svraba, peruti, suhe kose, bey obira na godine. Najbolja nega je prirodnim putem, tačnije preparatima sa biljnim sastojcima. Neka vaša kosa opet bude bez uporne peruti, sjajna i gusta!

Image result for kosa perut

Losion za sve tipove kose

Losion za kosu je za sve tipove kose, mnogo će vam pomoći u borbi protiv peruti i opadanja kose, a istovremeno će i ojačati korijen i stimulisati rast kose. Losion je izrađen na bazi biljnih ekstrakata, koji sprječavaju opadanje i mašćenje kose i otklanjaju svrab i perut.

Image result for kosa perut

Losion pospješuje perifernu cirkulaciju krvi, tonizira i osvježava kožu vlasišta i daje vlasima čvrstinu, elastičnost i stimuliše rast. Koristi se svakodnevno za njegu i zaštitu kose. Kada se utrlja u korijen kose, poslije 10 minuta osušiti kosu. Redovnom primjenom losiona kosa postaje bujnija i ljepša a i omogućava lakše oblikovanje.

Image result for kosa bez peruti

Biljni šampon

Biljni šampon se koristi protiv peruti i opadanja kose, za jačanje korijena , stimulaciju rasta, volumen i sjaj. Odabrana kombinacija pantenola i biljnih ekstrakata u šamponu sprječavaju stvaranje svraba, mašćenje kose, perut i njeno opadanje, tonizira, jača kosu, stimuliše rast kose, daje joj volumen i sjaj.

Related image

Melem maska za kosu, tijelo i lice

Aktivni sastojci biljaka žalfije, kamilice, grčkog sjemena, hrasta i zelena gline, čine blagotvornim delovanje melem-maske na sve tipove kože. Maska uklanja suvišnu masnoću sa kože lica, tijela i vlasišta, izumrle ćelije i druge nečistoće, mitesere, bubuljice, proširene pore, fleke i ožiljke i ublažava bore. Smiruje crvenilo kod zapaljenskih procesa aknozne kože, regeneriše kožu, daje joj potrebnu elastičnost, svježinu, zdrav i njegovan izgled.

Related image

Image result for melem maska za kosu

Ne propustite