Rekla je prijateljici da joj je vidjela muža sa ljubavnicom, pa uslijedio haos!

Zanimljivosti
Rekla je prijateljici da joj je vidjela muža sa ljubavnicom, pa uslijedio haos!
.

Baci, molim te, pogled na ulaz, nije li ono Macin Toma s nekom ženom? - gurnula je laktom svog muža. Oboje su se zabuljili u par koji je čvrsto zagrljen stajao na vratima male zabačene kafane na obali Dunava, gde je šansa da sretnu nekog poznatog bila veoma mala.

Related image

I baš se njen muž Jovan i ona zatekoše u toj kafanici bogu iza nogu, koju su sasvim slučajno otkrili prije nekoliko godina i složili se da je to idealno mjesto za bijeg od gradske buke. Toma ih je, naravno, registrovao, kako ne bi kad kafana ima samo pet stolova. Ukopao se na mjestu i sav crven u licu, kao neki klinac, žurno je skinuo ruke sa svoje drage. Kasno, mogao je pročitati na njihovom licu dok su mu uzvraćali pozdrav, koliko sutra, Tomina žena će saznati kakav je on lažov i mutljavina.

Related image

“Moj Toma, jadničak, mnogo radi u posljednje vrijeme, direktor ga zajašio, ne da mu da diše ”, žalila se Maca prijateljicama koje su se okupljale svakog petka na kartanju.

Related image

Prijateljice su kroz šalu dobacivale Maci da provjeri da ga neće obrlatiti kakva ženska na 'poslu'. Međutim, svima njim je bilo hako teško zamisliti krotkog Tomu, neopjevanog papučara, kako zavodi sa strane, jer je moćna Maca bila ta koja je u kući nosila pantalone.

Image result for zena nosi pantalone u porodici

Poslije večere nazvala je svoju prijateljicu Macu i pozvala je na kafu u grad. Po Maci je zaključila da Toma nije ni zucnuo riječ o susretu u kafani a samim tim ni za ljubavnicu.

Maci je prijateljica u šoku sasula sve u lice, to da Toma ima ljubavnicu, da je slučajno naletjela na njih i da su bili zagrljeni, ne pominjući mjesto i ne navodeći Jovana kao svjedoka. 
Međutim, Maca u to nije povjerovala i ostala je sa Tomom a prijateljice je prekrižila.

Image result for sretan brak naizgled

Ne propustite