PILINGOM DO BLISTAVE I MEKANE KOŽE! Napravite sami prirodni piling za tijelo!

Praktična žena
PILINGOM DO BLISTAVE I MEKANE KOŽE! Napravite sami prirodni piling za tijelo!
.

Tokom vremena na koži se skupljaju razne prljavštine te odumrle stanice kože koje možemo ukloniti jedino pilingom.

Uz malo dobre volje kod kuće možete napraviti odlične pilinge kako biste postigli na svom tijelu prekrasan sjaj i mekoću. 

Vanilija i lavanda
Piling od vanilije i lavande napravite tako da pomiješate dvije žličice šećera, jednu šalicu ulja sjemenki grožđa, jednu žličicu ekstrakta vanilije i 12 kapi ulja od lavande. Sve to promiješajte. Spremite u posudu i tako možete držati oko tjedan dana. Koristite tri puta tjedno.

2

Šećerni piling za tijelo
Za šećerni piling treba vam ovo: uzmite pola šalice šećera (bijelog ili smeđeg) i ulijte na njega četvrtinu šalice maslinovog ili kokosovog ulja. Dobro izmiješajte i koristite samo po jednu žlicu za cijelo tijelo.

3

Piling s bundevom
Možda ne volite jesti bundeve, međutim, one mogu napraviti pravo čudo za vašu kožu. Pomiješajte jednu žličicu šećera, pola šalice kokosovog ulja, pola žličice ulja koje sadrži vitamin E, pola žličice bundeve i pola žličice cimeta. Dobro izmiješajte, stavite na svoje tijelo te tako ostavite barem 20 minuta. 

4

Piling za tijelo od kave
Kava će vašoj koži pružiti potrebnu vlagu i ostaviti je mekom i glatkom te ukloniti mrtve stanice kože. Uzmite četvrtinu šalice mljevene kave i šećera te ih promiješajte. U to dodajte dvije žlice djevičanskog maslinovog ulja. Nanesite na svoje tijelo.

5

Piling od limuna i šećera
Ovo je najbolji piling za uklanjanje mrtve kože. Uzmite šalicu šećera i na njega stavite žličicu soka od limuna. Na to dodajte šest žlica bademovog ulja i koristite kao piling za tijelo. Držite neko vrijeme, a zatim isperite. 

6

Avokado i krastavac piling
Piling koji je odličan za žene koje imaju osjetljivu kožu. Jako je blag i izvrsno djeluje na tijelo. Pomiješajte malo smeđeg šećera i ulje avokada u omjeru 2:1. Još malo šećera dodajte u tu mješavinu i koristite kao piling.

7

Ananas i sol
Ako se borite s prištićima na leđima, ovaj piling je savršen za vas.
Uzmite čašicu morske soli i na to dodajte žlicu maslinovog ulja. Zatim u to dodajte komad usitnjenog ananasa i sve dobro promiješajte. Osim odličnog mirisa, koža će zablistati.

8

Soda bikarbona i kokosovo ulje
Ovaj piling nije namijenjen osobama s osjetljivom kožom. Uzmite dvije žličice sode bikarbone i istu količinu kokosovog ulja i promiješajte. Nanesite na kožu.

9

Ne propustite