SKANDAL, RATNI ZLOČINAC RATKO MLADIĆ SE UŽIVO UKLJUČIO U PROGRAM: Poslao je poruku za sve Srbe (VIDEO)

Aktuelno
SKANDAL, RATNI ZLOČINAC RATKO MLADIĆ SE UŽIVO UKLJUČIO U PROGRAM: Poslao je poruku za sve Srbe (VIDEO)
.

Darko Mladić, sin ratnog zločinca Ratka Mladića, jutros je gostovao na Happy televiziji, kada je u jednom trenutku odlučio da pozove svog oca.

Krvnik Ratko Mladić je prvo pozdravio sve u studiju, a posebno lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

- Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dođe da me obiđe, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe - rekao je ratni zločinac aludirajući na voditelja i urednika ove televizije.

1677729-screenshot-3-ff

Šešelja je pozvao u Hag da igraju šaha.

- Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7 na prema 1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova "Kosovka devojka" i loše je prošao - poručio je Mladić Šešelju i dodao:

- Pozdravljam i tvog sina, i da znaš on će biti bolji od tebe, kao što je i Darko bolji od mene - rekao je ratni zločinac Ratko Mladić.
 
- Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša, živi bili
- poručio je Mladić.

Rezidualni mehanizam međunarodnih tribunala sa sjedištem u Hagu (MICT) saopćio je da je otvorio istragu nakon što je objavljeno da je osuđeni ratni zločinac Ratko Mladić gostovao u programu Happy TV-a iz Srbije.

mladic

Ratni komandant bosanskih Srba nepravomoćnom presudom osuđen je na doživotnu robiju zbog ratnih zločina u Bosni i Hercegovini, uključujući i genocid u Srebrenici. 

Ne propustite