BRENI POZLILO, OTRČALA JE DO WC-A, A ONDA SU ČULI STRAŠAN ZVUK: "Žao mi je, ali moram vam ovo reći"

Show
BRENI POZLILO, OTRČALA JE DO WC-A, A ONDA SU ČULI STRAŠAN ZVUK: "Žao mi je, ali moram vam ovo reći"
.

Pjevačica Lepa Brena poznata je kao neko ko ne voli da uživa u velikoj dozi alkohola, ali i njoj se jednom desilo da je pretjerala u tome.

Tada nije znala gdje se nalazi i jedva je čekala da legne, te ima jasnu poruku za sve koji u tome pretjeruju, piše "Blic.rs".

aleksandra-prijovic-lepa-brena-foto-nikola-tomic-4-830x553

BRENINA SNAHA DONIJELA VAŽNU ODLUKU I NIKO NE MOŽE DA VJERUJE OVO: Pjevačica neće u Ameriku, evo gdje će se poroditi

- Ne volim žestoka pića. Sjećam se da smo negdje bili, dali su mi viski i stalno su mi dosipali. Kada pijete jedno piće, onda pijete samo to. Nikako ne treba da se miješa. Meni su pomiješali neka dva ili tri viskija. Tada se sve završilo već poslije sat vremena sa onom pričom da idete u kupatilo i zagrlite WC šolju - iskrena je Lepa Brena i dodaje da mlađu populaciju treba naučiti kako da pravilno konzumira alkohol.

brena11

- Mlade ljude koji su pred velikim iskušenjima treba naučiti kako se pije i koliko se pije. Prosto da prepoznaju ukuse. Nije suština da se pije alkohol da bi čovjek zaboravio ko je i šta je? Nego prosto da se otkrije ta neka senzualnost, vrsta čari kada imate dobru hranu, sa dobrim pićem. Ili za mlade kada treba cijelu noć da se provodite da se ne prepijete i da vas sutra ne boli glava - kazala je pjevačica i dodala kako je u njenom domu Boba zadužen za kuhanje.

brena1

Lepa Brena ističe da je čak jednom prilikom pokušala da ga iznenadi specijalitetom, ali joj to nije pošlo za rukom.

brena

- Uvijek sam mislila da ću Bobu osvojiti sa nekom trpezom i kuhinjom. Pokušala sam neke davne 1987. godine da mu spremim šniclu, ali je nažalost izgorjela. Imala sam tremu što ćemo se vidjeti, ali sam iskreno imala prečih stvari od te šnicle. Mislim da su muškarci mnogo veći hedonisti nego što su to žene. Nama je nekako to kroz istoriju bilo zabranjeno, jer smo mi majke, domaćice i ne možemo da se prejedamo ili dolazimo poslije nekoliko dana kući. U svakom slučaju, muškarcima je to dozvoljeno - smatra Lepa Brena.

brena-boba-dd-munja-900x500

Dodaje i kako se u kući svi trude da udovolje Aleksandri koja očekuje prvo dijete.

aleksandra-prijovic-antonio-ahel-ata-images

- Aleksandra je jako zahtjevna, ali smo mi veoma uslužni što se tiče nje. Volimo i želimo da joj ugodimo. Prava je gladnica, izgleda da će beba baš da bude prilično jaka čim može toliko da pojede.

aleksandra-prijovic-i-lepa-brena

„Mokra do kože“: Ova žena je osvojila srce Nedeljka Bajića Baje, NIKOM NIJE JASNO ZAŠTO JE KRIJE 

Podsjećamo, Aleksandra i Filip Živojinović uskoro će postati roditelji po prvi put. Aleksandra uživa u trudničkim danima, a donijela je i važnu odluku koja se tiče njenog porođaja.

 p2
 
Pjevačica je odlučila da sina Aleksandra na svijet donese u Beogradu, a naš izvor otkriva i zbog čega.

ps

- Aleksandra se neće poroditi u Americi, jer bi morala tamo da ostane sigurno 2-3 mjeseca nakon porođaja, a ne može u tom periodu da bude udaljena od porodice. Porodiće se na privatnoj klinici u Beogradu. Inače, Filip ima Američko državljanstvo, te će sin lako da ga dobije - kaže izvor za Telegraf.

ekskluzivno-vjerili-se-aleksandra-prijovic-filip-zivojinovic-696x420

Podsjećamo, Aleksandra je trebala krajem godine da otputuje na Floridu, gdje Živojinovići imaju vilu i tamo sačeka porođaj kako bi dijete imalo američke papire, ali se ipak predomislila.

(Novi.ba/Blic.rs)

 

Ne propustite