Davor Dragičević: Duše nemam, ali večeras mi je srce ispunjeno

Aktuelno
Davor Dragičević: Duše nemam, ali večeras mi je srce ispunjeno
.

Da bi neko radio posao mora biti dobar čovjek. Moj advokat Ifet Feraget je večeras govorio na televiziji i meni više ništa ne treba nego ono što je on iznio. Pravda i istina. Ifete hvala ti u moje ime i grupe Pravda za Davida, poručio je večeras Davor Dragičević sa 235. okupljanja građana na trgu Krajine u Banjaluci.

"Duše nemam, ali večeras mi je srce ispunjeno. Ifet Feraget je sve rekao večeras. Ne bih večeras puno govorio više, ponijele su me i emocije", kratko je rekao Davor građanima koji su se i večeras okupili na trgu da mu daju podršku u borbi da se razriješe sve okolnosti smrti njegovog sina Davida.

Podsjetimo, Ifet Feraget je ostao jedini advokat koji zastupa Davora Dragičevića u slučaju smrti Davida Dragičevića nakon raspada tzv. Međunarodnog advokatskog tima.

"Ja ne mogu postupati u Hrvatskoj kao advokat, mogu biti samo konsultant hrvatskog advokata. Oni su bili konsultanti, ja sam pristao na tu formulaciju Međunarodni advokatski tim. Ja bih volio da se u fokus vrati istina o ubistvu Davora Dragičevića. Ja nisam kooptiran. Dakle, to je prava istina i to treba svi da znaju",  istakao je večeras Ifet Feraget u emisiji na N1 televiziji.

Ne propustite