OVO JE PRVI MUŽ PJEVAČICE O KOME NE PRIČA: Aleksandra krije da je bila udata

Show
OVO JE PRVI MUŽ PJEVAČICE O KOME NE PRIČA: Aleksandra krije da je bila udata
.

Popularna pjevačica Aleksandra Radović krije da je prije više od 15 godina bila u braku s bubnjarem Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je nastupala u vojnom orkestru.

aa
Otkad se pojavila na muzičkoj sceni 2002. godine, trenutno najpopularnija pop pjevačica u Srbiji i članica žirija „Pinkovih zvezda“ vješto izbjegava da priča o privatnom životu.

b10

Čak ni dok je bila u vanbračnoj zajednici sa Aleksandrom Zeremskim, s kojim ima šestogodišnju kćerku Ninu, Aleksandra nije htkela o tome da govori za javnost. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, prije nego što je zakoračila na estradu, Radovićka je već imala jedan propali brak, s kolegom s kojim je zajedno nastupala u vojnom orkestru.

b3

Velika ljubav

 

- Aleksandra i Dejan Nikolić, u muzičkim krugovima poznatiji kao Džoni, upoznali su se dok je ona još bila student Muzičke akademije u Novom Sadu. Posle nekoliko mjeseci ona se pridružila vojnom orkestru u kojem je Džoni svirao bubnjeve i tada se radila ljubav između njih dvoje. Poslije godinu i po zabavljanja počeli su da žive zajedno u iznajmljenom stanu na Zemunskom keju, a nakon četiri godine odlučili su da se vjenčaju - priča izvor blizak pjevačici.

b8


Dodaje da je Radovićka bila ludo zaljubljena u muža. Mada se činilo da će njihova ljubav trajati vječno, iznenada su se pojavili nepremostivi problemi koji su rezultirali razvodom.

b8

 

- Aleksandra i Dejan su non-stop bili zajedno, svi su bili ubijeđeni da će njih dvoje zajedno ostariti. Međutim, poslije dvije godine Dejan je iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra riješila da napusti i njega i posao, a razloge nikad nikome nije rekao. Pokušala sam od nje da saznam šta se desilo i zbog čega je ostavila prvog supruga, ali to je za nju tema koja ne smije da se pominje. Pravi se kao da se to nikad nije desilo, iako dosta ljudi zna da je bila u braku s Džonijem - završava naša sagovornica.

b11


Oboje ćute

Akteri ove priče nisu bili voljni da govore o braku.
- Aleksandra ne sarađuje s vama i nema potrebe da zovjete. Prijatno - kazala nam je pjevačicina PR menadžerka prije nego što smo joj i rekli o čemu je riječ, dok je Dejan Nikolić Džoni zaneijmeo kad je čuo zbog čega smo ga pozvali.
- Ne znam, ne znam... Kako vi to znate?! Ne želim da pričam o tome - zbunjeno je kazao bubnjar.

b1

Poslije razvoda od bubnjara Dejana Nikolića Džonija, Aleksandra se zabavljala s producentom i menadžerom Aleksandrom Kukanjcem (koji se nedavno razveo od glumice Danine Jeftić). Nakon što je biznismen Aleksandar Zeremski raskinuo s Jovanom Joksimović, Aleksandra je započela ozbiljnu vezu s njim, u kojoj su dobili kćerku. Poslije tog kraha, bila je u ljubavi s izraelskim kuharom Remom Hercom, a trenutno uživa s vlasnikom poznatih beogradskih restorana Srđanom Stojanovićem.

b9

Snašao se
DANAS RADI NA BRODU

Pored toga što i dalje povremeno nastupa kao bubnjar u vojnom orkestru, Dejan Nikolić Džoni našao je uhljebljenje na jednom kruzeru koji krstari po cijelom svijetu. U posljednje vrijeme dosta muzičara priklonilo se tom trendu jer su zarade na brodovima znatno veće nego kad se tezgari vikendima u Srbiji, a jedan od njih je i Maja Marković, bivša pjevačica grupe Luna.

aa

KARLEUŠA JE OVU TAKMIČARKU UPOREDILA SA KONJEM: A onda je uslijedila NEZAPAMĆENA RASPRAVA!! (VIDEO)

 

Ne propustite