RODILA GA JE KAD JE IMALA 18 GODINA: Ovo je SIN Suzane Jovanović IZ PRVOG BRAKA! (FOTO)

Show
RODILA GA JE KAD JE IMALA 18 GODINA: Ovo je SIN Suzane Jovanović IZ PRVOG BRAKA! (FOTO)
.

Suzana Jovanović ga je rodila sa samo 18 godina.

Pjevačica Suzana Jovanović je već 20 godina u srećnom braku sa direktorom "Grand produkcije" Sašom Popovićem sa kojim ima kćerku Aleksandru (19).

SVIMA JE ZAČEPILA USTA : Kim otišla na selo, ali provokativnog dekoltea se nije odrekla

suzana-i-sasa

sasa-popovic-suzana-jovanovic-promo-bosko-karanovic-2

Ipak, kada je upoznala Popovića, pjevačica je tada već imala jedan brak iza sebe. Ona je kao jako mlada, tačnije sa 18 godina zatrudnila i udala se za tadašnjeg dečka. Od njega se razvela poslije godinu dana i postala samohrana majka svom sinu Danijelu, koji je tada imao sedam mjeseci.

sasa-i-suzana

Suzana nikada ne govori o svom prvom suprugu ali je u jednom intervjuu naglasila da je Saša Popović prihvatio njenog sina kao svog.

sasa3

sasa-popovic-sa-porodicom-foto-ilustrovana-politika-387520300

sasa4

- Riječ očuh zvuči zaista jezivo, ali u našoj porodičnoj situaciji je potpuno drugačija atmosfera. Sale je nebrojeno puta u društvu rekao za Danijela - „Kao da je moj sin, žao mi je što mu ja nisam pravi otac". Veoma je ponosan na njega i u studiju rade zajedno. Ako muškarac nečim može da vas „kupi” u životu, onda je to kada prihvati vaše dijete iz prvog braka. To je bolje nego da sam dobila sedmicu na lotou. On uopšte ne razdvaja Aleksandru i Danijela. Oboje su naša djeca - rekla je Suzana za "Stil magazin".

sasaa

sasa

sasa1

"MAZIT ĆEMO SE NA KIŠI": Kolinda dobila PORUKU I VIDEO, cijela Hrvatska na nogama! (VIDEO)

Ne propustite