OSTAVLJA BEZ DAHA GDJE GOD SE POJAVI : Ronaldova zaručnica podiže temperaturu u najvrućim kratkim hlačicama ikad

E buraz
OSTAVLJA BEZ DAHA GDJE GOD SE POJAVI : Ronaldova zaručnica podiže temperaturu u najvrućim kratkim hlačicama ikad
.

Georgina Fernandez, atraktivna zaručnica proslavljenog nogometaša Cristiana Ronalda, ne izlazi iz svojih smjelih kreacija u kojima pokazuje svoju zavidnu liniju koju je vrlo brzo nakon poroda istesala do savršenstva

2

3

 

Lijepa crnka koja s Ronaldom ima kćerkicu Alanu Martinu, uživala je u Milanu u šetnji i šopingu sa svojim zaručnikom, a za ovu se prigodu posebno dotjerala, što nije promaknuo tamošnjim medijima koji ih prate u stopu.

4

5

Zavodljiva Španjolka iskombinirala je crni top s velikim dekolteom, vruće traper hlačice i crne kožne gležnjače na petu s dugim ljetnim kardiganom u bijeloj boji.

6


Ovaj stajling kakvog se ne bi posramila Kim Kardashian, Georgina je upotpunila skupocjenom torbicom zmijskog uzorka i sunčanim naočalima velikih okvira.

7


Inače, kako se pisalo, nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo s obitelji se preselio u Italiju nakon što je potpisao ugovor s Juventusom.

8


Osim nogometaša i zaručnice Georgine Rodriguez, dadilja i djelatnika osiguranja, stigli su i najmlađi članovi obitelji - blizanci Eva i Mateo, sin Cristiano Jr te kći Alana Martina.

9

10

11

Ne propustite