ŽELITE PUN NOVČANIK: 5 pravila koja će vam donijeti GOMILU PARA!

Zanimljivosti
ŽELITE PUN NOVČANIK: 5 pravila koja će vam donijeti GOMILU PARA!
.

Drevna umjetnost slaganja stvari i upotrebe različitih predmeta feng šui može da vam pomogne da privučete velike količine novca u vaš život i obogatite se.
Naime, sve što trebate da uradite jeste  da najviše pažnje obratite na vaš novčanik i na to u kakvom je on stanju, ali i novčanice koje držite u njemu.

Handmade Leather Mens Cool Slim Leather Wallet Men Short Wallets Bifold for MenLeather Wallet Personalized Wallet Mens Leather Wallet Groomsmen Gift Engrave Wallet Slim Wallet Min

Neka vam novčanik uvijek bude čist
Očistite vaš novčanik i tašnu od nereda i prljavštine. Isto je kao i sa vašim stanom, kada očistite neke dijelove onda nova energija može da cirkuliše. U novčaniku ne čuvajte recepte, kreditne kartice ili račune koji predstavljaju dugovanja i trošenje novca. Uvijek imajte neki novac u novčaniku, nikako ne smije da bude prazan. 

Sono entusiasta di condividere questo articolo del mio negozio #etsy: Classic Leather Wallet / Men’s Leather Wallet / Card Holder / Handmade  / Genuine Italian Leather Wallet

Držite novčanik na posebnom mjestu u stanu
Pronađite neko mjesto gde ćete držati vaš novčanik tako da se osjeća obožavano. Jednom kada naučite da cijenite vaš novčanik privlačiće više novca. Nemojte stavljati novčanik na pod, naročito na pod toaleta.

Odaberite novčanik dobre boje
Boja novčanika takođe doprinosi privlačenju novca, a odlučite se prije za crnu, braon, zelena, žuta, a izbjegavajte crvenu, ljubičastu i plavu boju.

Fendi multicolor Monster Continental Wallet YellowThis wallet is for one personalized Biker Wallet. (no chain) *** Please note, this wallet comes without the chain. We add the grommet hole already, so you just need to supply your own chain. *** Please note, this is NOT a BLACK wallet. If you want the chain to be included, order this

Izbjegavajte stare novčanike
Nemojte da uzimate novčanik koji je neko već nosio i obavezno u njega stavite kineske novčiće za bogatstvo i sreću.

Olde Billfold: Recycled Tarp Cloth Wallet

Budite organizovani
Možete da kažete da li neko ima para prostim pogledom na to kako osobe drže novac u novčaniku. Oni koji poštuju novac imaju uredno sortirane novčanice. Oni koj su bankrot imaju manje para u novčaniku i sve su razbacane bez reda i konca.

Ne propustite