Prema mišljenjima modnih stručnjaka, sa odjevnim komadima u OVOJ BOJI NEĆETE POGRIJEŠITI!

Moda i ljepota
Prema mišljenjima modnih stručnjaka, sa odjevnim komadima u OVOJ BOJI NEĆETE POGRIJEŠITI!
.

Prema mišljenjima modnih stručnjaka, jesen i zima bit će okupane žutom bojom. Torbe, cipele i ostali modni dodaci u žutoj boji uskoro će preplaviti ulice modnih metropola.

Već smo u nekoliko slučajeva pisali o bojama koje će obilježiti jesen/zimu 2018., pa smo tako najavili kako je smeđa boja nova crna, dok će pastelne nijanse plave dominirati gradskim ulicama u nadolazećim mjesecima. Međutim, definitivno jedna od hit boja sezone je i žuta kojoj se posebno veselimo.

plaid pants outfitsCoat

Žuta boja najviše će prevladavati kada je riječ o modnim dodacima, to jest cipelama, torbama, remenju, šalovima, rukavicama, kapama i sunčanim naočalama. Popularnost žutih modnih dodataka prvi put smo primijetili na nedavno održanim sedmicama mode u Parizu, Londonu, Milanu i New Yorku, a zatim sve češće i na Instagram profilima vodećih fashionistica i modnih blogerki.

Street style

Vodeći luksuzni brendovi su žute modne dodatke uklopili u svoje aktuelne kolekcije i time ih učinili trenutnim 'must haveom'. Naprimjer, Roksanda Ilinčić je svoju jesensko-zimsku kolekciju začinila žarko žutim čizmama i torbama, dok je modna kuća Isabel Marant predstavila seksi visoke kaubojske čizme u boji senfa.

#fall #outfits yellow cardigan.LOOK OF THE DAY. Great everyday look whether going to work, or out shopping. Great look. Autumn/Winter 2017.

Čak i ako prednost dajete odjeći zagasitih boja, žuta torbica ili cipele u trenu će podignuti stajling na posve novu razinu i učiniti ga efektnijim, zanimljivijim i primamljivijim.

Simply Cyn Yellow Coat

Ne propustite