Isplati li se davati mnogo novca na ove proizvode?

Moda i ljepota
Isplati li se davati mnogo novca na ove proizvode?
Mnoge poznate dame daju previše novca za kozmetiku i šminku.

Mnoge poznate dame daju previše novca za kozmetiku i šminku. Međutim, vrijedili davati ogromne svote novca na te proizvode? 

ŠAMPON
Ako kupite skup šampon, to je kao da ste pustili svoj novac da ode niz slivnik. Međutim, ukoliko imate oštećenu ili farbanu kosu, možda je bolje da poslušate savjet frizera.

REGENERATOR
Jeste da se regenerator ispira, ali voda ne može da spere sva ulja koja on sadrži da bi vam kosa bila sjajna. Tako da regenerator stvarno djeluje dobro na vašu kosu. Možda ne treba da štedite na ovom proizvodu.

TONIK ZA ČIŠĆENJE
Ova fensi kemikalija će biti na vašem licu samo dvije sekunde. Nema potrebe da dajete mnogo novca na ovaj preparat.

DNEVNA KREMA
Najbolje je da sadrži i zaštitu od UV zračenja. Ovo je važan proizvod, on stoji cijeli dan na vašem licu, pa nemojte štedjeti novac pri kupovini.

PUDER
Obavezno kupujte kvalitetne pudere. A ono što je kvalitetno, sa sobom nosi višu cijenu. Probajte puder prije nego što ga kupite, ne samo zbog nijanse, već i zbog strukture.

RUMENILO
Pigmenti u rumenilu su slični onima u sjenama za oči. Ako želite da bude postojano i dobro, ne štedite novac.

AJLAJNER
Ne želite da kupite najjeftiniji, nekvalitetan ajlajner. On može da dovede do ozbiljnih infekcija oka.

RUŽ ZA USNE
Ako je to vaš zaštitni znak, odaberite ga mudro i ne štedite.  Dobit ćete kremastiju strukturu i vitamine koji će spriječiti usne da pucaju.

MASKARA
Ne postoji mnogo razlika u maskarama. Iako proizvođači govore da neke izdužuju, neke daju volumen, izgled će vam najviše zavisiti od onoga što vam je priroda dala.

Ne propustite