KRASILE su 80-e, a sada se VRAĆAJU u ORMAR svake žene!

Moda i ljepota
KRASILE su 80-e, a sada se VRAĆAJU u ORMAR svake žene!
.

Vjerujemo da će se mnoge od vas složiti da nema veće šoping muke od kupovine farmerki.

This essential mom jean features a high waist with a semi-relaxed, straight fit. Zipper fly with button closure Four-pocket design Belt loops Available in Black + Indigo

Ali taj problem ove sezone postaje mrvicu lakši jer su u modi modeli koji odlično odgovaraju različitim tipovima tijela. Modni stručnjaci s portala WhoWhat Wear pozabavili su se isprobavanjem svih tih modela kako bi pronašli one najlaskavije i složili su se da se radi o ova dva modela.

Produções fáceis para testar em dias de correria. Moletom amarelo, mom jeans, tênis preto

Outfit of the day by @soniaheartsfashion ❤️

Za razliku od skinny jeansa koje zaista ne stoje svima (iako mnogi to ignorišu), modeli ravnog kroja puno su bolji izbor za različite tipove tijela. S obzirom na to da nisu preširoke i one će naglasiti vašu siluetu, ali će i sakriti sitne mane bolje od pripijenih traperica koje ih najčešće samo dodatno naglašavaju.

Os moletons são indispensáveis no inverno! Além de confortáveis, eles são super cool e estilosos, sendo capazes de montar diversos tipos de looks esportivos, descolados, e até casuais, dependendo da produção. Quer saber como? Entra no site! Lá nós temos várias dicas para você. #moletom #modainverno #tendenciainverno #inspiracaolook #inspiracaoinverno

Možda vam se tako ne čini, ali visoki struk može učiniti čuda za vašu figuru. Ovakve farmerke naglašavaju najuži dio ženskog tijela zbog čega baš uvijek stvaraju iluziju ženstvene siluete pješčanog sata te vizualno čine noge dužima i vitkijima čak i bez pomoći štikli.

Dobra je vijest da su ove sezone najpopularniji modeli koji kombiniraju obje navedene karakteristike, što ih čini ekstra laskavima, a s pronalaskom takvih farmerki nećete se trebati mučiti puno jer su preplavile sve butike.

90’s r back

- ̗̀ smell the roses ̖́-

Ne propustite