ŽELITE SMRŠATI? Ovo će vam POMOĆI da ostvarite ODLIČNE REZULTATE!

Zdrav život
ŽELITE SMRŠATI? Ovo će vam POMOĆI da ostvarite ODLIČNE REZULTATE!
.

Ukoliko želite smršati na prirodan način kod kuće, onda je ovo neizostavno iz vaše ishrane.

Kad biramo hranu s velikim udjelom vode, osjećamo se siti bez obzira na to što konzumiramo manje kalorija, na taj način možemo izgubiti na težini, objašnjava nutricionistica Christina Esser. Osobe koje jedu pet obroka dnevno, uključujući voće, povrće i jogurt unose manje kalorija, ističu brojni nutricionisti.

Proizvodi koji sadrže integralne sjemenke također mogu pomoći. – U želucu funkcija im je poput spužve, apsorbiraju vodu koja hrani daje njenu težinu i volumen – objašnjava Esser. – To stvara osjećaj da prije osjetimo sitost i ne jedemo tako mnogo kalorija. 

thevegetablemarket: “ (via . | R A W) ”

Za zaštitu mišića potrebne su nam bjelančevine, objašnjava Esser te dodaje: – A bjelančevine uzrokuju da se ljudi osjećaju posebno siti, što je upravo ono što želimo: osjećaj sitosti dok se u isto vrijeme gubi težina. Međutim, same bjelančevine nisu dovoljne da se održava mišićno tkivo, nego su za to potrebne i tjelesne vježbe, ističe Esser. Optimalne rezultate dobit ćemo upravo kombinacijom vježbi snage i izdržljivosti, napominje Esser.

sauteed vegetables with herbs and garlic

Ne propustite