Pjevača uskoro izvode sa intezivne njege: Nećete vjerovati gdje će Darko Lazić biti prebačen na dalje liječenje

Show
Pjevača uskoro izvode sa intezivne njege: Nećete vjerovati gdje će Darko Lazić biti prebačen na dalje liječenje
.

Darko Lazić bi za nekoliko dana trebalo da napusti šok-sobu, nakon čega će biti smješten u apartman gdje će nastaviti sa liječenjem
d2
 
Darko Lazić za nekoliko dana trebalo bi da bude prebačen sa intezivne njege u apartman u KBC Zemun!

d4

Kako saznajemo, ukoliko sve bude u redu i njegovo zdravstveno stanje nastavi da se poboljšava, Lazić će liječenje nastaviti u istoj bolnici, ali više neće biti u šok sobi.

- Darko je bolje, ali je i dalje u apstinencijalnoj krizi. Krizira zbog dr oge, i dalje se znoji i trese. Ljekari se nadaju da će se uskoro stabilizovati i da će moći da stane na zdravu nogu i da hoda uz pomoć štaka ili hodalice. Uskoro bi tebalo da bude prebačen u apartman, a nakon toga u banju gdje će se raditi na oporavku - kaže izvor Telegrafa iz KBC Zemun.

d

Podsjećamo, porodica Darka Lazića bila je u posjeti pjevaču u Zemunskoj bolnici.

Branka i Milan Lazić, Darkovi roditelji, i jučer i danas su bili u posjeti pjevaču. U KBC Zemun proveli su oko sat vremena, poslije čega su izašli raspoloženi.

- Darko je dobro, vidjeli smo ga. Dosta se bolje osjeća - rekla je Darkova majka Branka za "Blic" sa osmijehom na licu.

darko

Darka Lazića poslije nezgode i operacija čeka dug oporavak. Pjevač je imao emotivnu krizu, ali je uspio da je prebrodi uz pomoć porodice i vjerenice Marine, koji se ne odvajaju od njega, saznaje Blic.

darko

Lazić je 7. novembra imao ozbiljnu operaciju koja je trajala šest časova, a ljekari KBC Zemun pjevaču su uspješno operisali butnu kost i stavili protezu u kuk.

Uz ovu informaciju donosimo vam i kako izgleda kuća Darkla Lazića koju je gradio za sebe i svoju vjerenicu.

Lazićeva kuća je tik uz dom njegovih roditelja i brata Dragana, a planirao je da se u februaru useli u kuću, međutim radovi su zbog njegovih povreda obustavljeni, te će biti nastavljeni kad se oporavi.

marina

Planirano je bilo da se u dvorištu napravi bazen, te da se na istom okupljaju njegovi prijatelji.

Darko je jednom prilikom otkrio da će kuća imati tri kupatila i šest velikih soba. U potkrovlju će biti bilijarska sala, teretana sa mini-saunom, dok će đakuzi smjestiti u spavaću sobu.

darko2

darko1

darko

OVA RUSKINJA JE SNAHA INDIRE RADIĆ: Nestvarno je lijepa, a evo kako izgleda PJEVAČICIN SIN!

(Foto: RAS Srbija)

Ne propustite