CIPELE koje će prema mišljenjima brojnih modnih stručnjaka biti APSOLUTNI HIT ove JESENI!

Moda i ljepota
CIPELE koje će prema mišljenjima brojnih modnih stručnjaka biti APSOLUTNI HIT ove JESENI!
.

Sa dolaskom jeseni dolaze i novi modni trendovi. Ljetnje sandale i cipele možemo slobodno da ostavimo u plakar, i da zakoračimo u novu modnu avanturu koju donosi jesen.

Cutout Lace-up Low Heel Oxford Shoes Women Daily Loafers - JustFashionNow.com

Brojni svjetski dizajneri za jesen predlažu karirane dezene, neobične štikle i cipele do gležnjeva. Takođe predlažu upečatljive printove i dezene, kao i pastelne boje poput sive, bež, žute i roze. Dok traju topli dani savršene su baletanke i plitke cipele sa nitnama, kaiševima i mašnama. Dok u kišnim danima možete da obujete cipele do gležnjeva i klasične oksford cipele.

#Shop the Masculine Tailoring issue of THE EDIT magazine. Church's | Burwood polished-leather #brogues.lyra rose

Oksford cipele možete da ukombinujete uz svaku odjevnu kombinaciju i da istovremeno izgledate opušteno i elegantno. Najpopularnije su klasične smeđe oksfordice. Ako su vam dosadne vaše stare cipele u jednoj boji, možete staviti nove, interesantne karirane pertle. Tako ćete im osvježiti izgled.

Međutim, ukoliko želite nešto originalno i upečatljivo, ove jeseni ni u kojem slučaju ne smijete propusti trendi cipele sa metalik tonovima u srebrnim i zlatnim nijansama. Za one koji ne vole apsolutno da eksperimentišu, izaberite cipele u klasičnoj boji, a štikla neka bude u metalik nijansi. 

@@didi99didi99Cute Oxford Shoes Glamsugar.com Oxford Flat

Ako ste dama koja ne podnosi cio dan da hoda u tankim i neudobnim štiklama, možete da se opustite jer se ove jeseni nose jako udobne četvrtaste štikle, veliki broj dizajnera predlaže šarene i metalik dezene na štiklama. 

 

Ne propustite