Ukoliko želite da BUDETE PRIMIJEĆENE, ovaj NAJTRAŽENIJI KAPUT U 2018. godini MORATE IMATI!

Moda i ljepota
Ukoliko želite da BUDETE PRIMIJEĆENE, ovaj NAJTRAŽENIJI KAPUT U 2018. godini MORATE IMATI!
.

Dolazi nam zima, godišnje doba koje iziskuje da još više povedemo računa o svom zdravlje, a uz zdravlje se veže naravno i odjeća, koja nas štiti od brojnih prehlada i slično. Pored toga, ukolilko želimo da izgledamo vizuelno što ljepše, ovaj komad odjeće će nam pomoći u tome.

U susret zimskoj sezoni, prema brojnim mišljenjima ovo je jedni komad odjeće u koji vrijedi uložiti novac. Iako su se svi ove sezone zaljubili u popularni "Teddy Coat", ipak je klasika nezamjenjiva i pronašli smo jedan model kaputa koji će obožavati dame istančanog ukusa.   

Naime, riječ je o sofisticiranom minimalističkom kaputu koji se može kombinovati uz sve! 

Nordic Style Report on Instagram: “All white ⚡️| @happilygrey photographed by @kelseycherry | @mango coat and pants @alexanderwangny knit”  #fashion #style #fashion #streetfashion #streetstyle #coat #ootd #pumps #fashionable #stylish fashiontrends #fashionoutfits

Priznajemo da ljeto ima svoje čari, ali jesen definitivno nosi titulu najstajliš sezone. Hladnije vrijeme daje nam znak ne samo da se slojevitije obučemo, već i da kombinujemo različite dezene, stilove, jakne, mantile, omiljene sakoe. 

white wool coat | streetstyle | autumn style | autumn look | style inspiration | autumn outfit

Proteklu godinu obilježili su oversize kaputi, dok će ove godine akcenat biti na bijelom minimalističkom kaputu koji je postao jedan od najprodavanijih komada ove sezone. 

Ravnog kroja i sa širokim, zvonastim rukavima, ovaj kaput savršeno pristaje svakoj zimskoj kombinaciji. 

white & beige outfit / pants, hoodie and trench

Ukoliko želite da ostavite utisak djevojke od stila i želite neki komad koji ćete nositi više sezona, uložite novac u kupovinu ovog kaputa. 

Ne propustite