RAZVELE SU SE, A ONDA OBUKLE NAJŠOKANTNIJE HALJINE: Ovo se zove OSVETA, muškarcima dale do znanja šta su izgubili

Moda i ljepota
RAZVELE SU SE, A ONDA OBUKLE NAJŠOKANTNIJE HALJINE: Ovo se zove OSVETA, muškarcima dale do znanja šta su izgubili
.

Modni potez kad žena prekine vezu ili brak zove se osvetnička haljina jer se njime poručuje bivšem: "Vidi šta si propustio", a ako pomaže ženi da se lakše izbori sa emotivnim porazom, onda se može gledati i kao metoda psihoterapije.

larsa

skoti

Larsa Pipen razvela se od NBA legende Skotija Pipena i prije nekoliko dana na svečanosti u Holivudu nosila maksimalno izazovnu haljinu od lateksa. Najbolja prijateljica Kim Kardašijan Vijest i uspješna poslovna žena postavila je visoke standarde kada je izazovnost osvetničkih haljina u pitanju.

lala

lala1

Lalu Entoni je bivši suprug NBA košarkaš Karmelo Entoni prevario sa go-go igračicom. Doskočila mu je ovom haljinom koju je nosila na Met gali 2017. u Njujorku.

Osvetničke haljine žene nose i ne bi li dokazale da bolje izgledaju od žena sa kojima su ih partneri prevarili.

ambrosio

k

Alesandra Ambrosio je osvetničku odjeću ponijela prije nekoliko mjeseci na amFar gala svečanosti u Hong Kongu, piše magazin "Žena.blic".

Bilo je to neposredno nakon njenog razlaza od dugogodišnjeg partnera Džemija Mazurija sa kojima ima dvoje djece.

lady

camila-parker-bowles-and-princess-diana-942794

Princ Čarls je prije nekoliko decenija javno priznao da je suprugu princezu Dajanu varao sa Kamilom od Kornevela. Ubrzo nakon tog priznanja princeza Diana je na svečanosti u Londonu ponijela najpoznatiju osvetničku haljinu u historiju, model grčke dizajnerke Kristine Stambolije.

ZA NOVAC NIJE SIGURNO: Znate li čemu služi DŽEPIĆ na ženskim gaćicama? NISMO MOGLI NI SLUTITI

 

Ne propustite