BRENINA TRUDNA SNAHA MORA URADITI OVO: Aco Pejović otkrio kako Aleksandra Živojinović podnosi drugo stanje, ali OVO je sve iznenadilo

Show
BRENINA TRUDNA SNAHA MORA URADITI OVO: Aco Pejović otkrio kako Aleksandra Živojinović podnosi drugo stanje, ali OVO je sve iznenadilo
.

Pjevač Aco Pejović  svakodnevno se čuje sa svojom kumom Aleksandrom Živojinović koja je trenutno na trudničkom bolovanju, pa je otkrio kako se pjevačica osjeća i kako podnosi trudničke dane.

 a
 
Međutim, Aco kaže da će Aleksandra ipak prekinuti bolovanje i ponovo se latiti mikrofona kako bi gostovala na njegovom koncertu.

a5

NIKADA IH NISTE VIDJELI ZAJEDNO: Ovo je žena Zdravka Čolića sa kojom je 17 godina u braku, PRAVA JE LJEPOTICA

a8

- Mora zbog kuma, i kum bi prekinuo trudničko bolovanje zbog nje (smijeh). Super je, redovno se čujemo, viđamo.

a6

Uveče se čujemo, pitamo kako nam je gospodin Aleksandar (smijeh). Super ona to podnosi i biće sve dobro - rekao je Aco za "Premijeru - vikend specijal".

a4z

a7

Njegova kćerka se priprema za odlazak na školovanje u inostranstvo, zbog čega je veoma uzbuđen, ali je priznao da mu nije lako:

a3

- Ja sam vrlo mlad postao otac i onda sam se čeličio. Imam tu crtu koju sam povukao od oca, kad god dolazim on plače, odlazim on plače. Tako moj deda, tako moj otac, tako sad i ja. Ako do sad nisam naučio i uradio kako treba, onda savket ne postoji. Oni su već navikli, putovali su sa mnom po cijelom svijetu i trudio sam se da spoznaju druge kulture, običaje, tako da sam ih negdje tome naučio - ispričao je Aco.

a2

Prije Harisa, on je bio Radin dečko, sada ima i dijete: Najavljivali su brak i veliku svadbu, iznenadit ćete se kad vidite ko je

Ne propustite