SRCE DA MU STANE! Bujnim poprsjem na Trampa: Ona je istrčala BEZ ODJEĆE pred kolonu vozila u kojoj je bio predsjednik SAD (FOTO)

Svijet
SRCE DA MU STANE! Bujnim poprsjem na Trampa: Ona je istrčala BEZ ODJEĆE pred kolonu vozila u kojoj je bio predsjednik SAD (FOTO)
.

Francuska policija imala je danas u Parizu pune ruke posla. Svjetski lideri na okupu, pa se ne zna odakle može da dođe neka opasnost po živote najčuvanijih ljudi na svijetu. Tako je danas jedna Parižanka grudima krenula pored kolonu vozila u kojoj je bio predsjednik SAD Donald Tramp. Dvojica policajaca su je, naravno, spriječila da priđe koloni.

 i1
 
Djevojka je nosila samo crne pantalone, a po obnaženom dijelu tijela bile su crnom bojom ispisane riječi, dok su ruke visoko podignute u vazduh.

i1

Tramp se uputio ka Trijumfalnoj kapiji da se pridruži svojim kolegama, državnicima na proslavi 100 godina od završetka Prvog svjetskog ra ta.

i2

ii

Među učesnicima na svečanosti u Parizu, čiji je domaćin predsjednik Francuske Emanuel Makron su još i predsjednik Rusije Vladimir Putin, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić...

Osim zemalja pobjednica u Prvom svetskom ratu, prisustvuju i predstavnici poraženih zemalja, poput Njemačke koju će predstavljati kancelarka Angela Merkel.

Kakvu je poruku toples protestantkinja htjela da uputi Trampu, znaju ona i okupljeni duž trase kretanja kolone, jer se na slici ne vidi šta joj piše na razg olićenim grudima, osim jedne riječi "fake" (lažno).

DOBAR TAJMING JE KLJUČ DOBRE FOTOGRAFIJE : Vjerovatno bi propustili najbolji momenat da su uslikali sekundu ranije ili kasnije

Ne propustite