GOTOVO JE! DARKO PLAKAO KADA JE ČUO ŠTA SU MU GOVORILI O MARINI! Evo šta će uraditi čim izađe iz bolnice, TEŠKO ANI KAD OVO ČUJE (FOTO)

Show
GOTOVO JE! DARKO PLAKAO KADA JE ČUO ŠTA SU MU GOVORILI O MARINI! Evo šta će uraditi čim izađe iz bolnice, TEŠKO ANI KAD OVO ČUJE  (FOTO)
.

Darko Lazić razvešće se od Ane Sević čim izađe iz bolnice! Popularni pjevač uznemirio se kada je saznao da je njegova vjerenica Marina Gagić imala brojne neprijatnosti otkako je on u KBC Zemun, kao i da je plakala što je jedino njegova zakonita supruga mogla da ga posjeti prvih nekoliko dana.

d5


Nakon više od dvije nedjelje provedenih u bolnici, Darko konačno dolazi sebi. Pjevač već danima lijepo komunicira sa najbližima, svjestan je svega što se dogodilo i donekle može i sam da donosi odluke.

d

Zbog toga ga je posebno pogodilo kada je saznao kroz kakve su neprijatnosti posljednjih dana prošli njegovi roditelji Milan i Branka, vjerenica Marina, ali i Ana.

 

d6
- Kada je Darku prije nekoliko dana u posjetu došao jedan prijatelj, ispričao mu je šta se sve dešava u spoljnom svijetu. Na njegovo insistiranje, drug mu je rekao kako je Marina sve ovo podnijela i kada je čuo da je imala neprijatnosti, počeo je da plače.

3

Uzbudilo ga je to što je njegova zakonita žena Ana imala jedina pravo da ga vidi i da uđe u šok sobu nakon operacije, a da je Marina zajedno sa njegovim ocem i majkom uplakana stajala ispred i molila da i nju puste. Mogao je samo da zamisli kako joj je bilo kada ga je druga žena, umjesto nje, obilazila - kaže izvor blizak Laziću i dodaje da mu je žao i Sevićeve.

dd
- S druge strane, Darko pretpostavlja da je Ani to donelo mnogo neprijatnosti. Ana takođe ima dečka (Danijel Nedeljković, prim. aut.) sa kojim planira budućnost, i sigurno nije mogla ni da sanja u kakvoj ulozi će se naći.

2

Zato je insistirao da Marina odmah dođe, a kada je ušla u sobu, Darko je kroz suze počeo da je moli da mu oprosti i da se ne nervira zbog toga. Obećao joj je da će, čim ga puste na kućno liječenje, tražiti da se postupak razvoda s Anom ubrza. Vjerenica je pokušavala da ga smiri i rekla mu kako mu ništa ne zamjera jer zna kako to funkcioniše, ali je priznala da joj je bilo teško, pa su zajedno plakali - kaže izvor.

d


Kako ništa ne bi prepustio slučaju, pjevač je zamolio prijatelja da kontaktira s njegovim advokatom i da se raspita kada bi mogli da potpišu papire.

 

d1
- Darko se nada da će se on i Ana i zakonski rastaviti do kraja godine. On voli Marinu i želi da s njom uplovi u bračne vode. O tome su pričali i prije nesreće. Znao je da je ona prava žena za njega, da je brižna, a kada je čuo da se nije odvajala od njegovih roditelja u najtežim trenucima, definitivno je shvatio da je ona ta i da želi porodicu s njom. Iako je još rano da se priča o bilo čemu, Darko želi da se oženi na ljeto ili jesen sljedeće godine. S druge strane, on zna da ni Ana nije prestala da vjeruje u brak i da je vrlo moguće da uskoro kaže "da" svom dečku Danijelu - završava izvor.

OVO JE SUPRUGA IZETA HAJROVIĆA: Lejla oduzima dah, a nosi skupe krpice! (FOTO)

Ne propustite