Nakon što mu je žena poslala “BEZAZLENU” sliku odmah je zatražio razvod, a i sami ćete shvatiti zašto

E buraz
Nakon što mu je žena poslala “BEZAZLENU” sliku odmah je zatražio razvod, a i sami ćete shvatiti zašto
.

Istinu ne možemo sakriti, ma koliko to pokušavali. Često nas oda jedan detalj na koji možda nismo toliko obraćali pažnju. Ova žena nije mogla ni zamisliti da će njena tajna biti otkrivena i to zahvaljujući običnoj slici.

Izgleda nije baš obratila pažnju na detalje. Kada se slikate, pazite na to šta će upasti u kadar jer možda vam se neće dopasti onome što vidite. Ovaj čovjek je imao sreće što je uopšte primjetio taj detalj koji je dao odgovor na dosta toga.

Nekada ne obratimo pažnju na nešto, ne uočimo, ali ovdje nije o tome riječ.  Ovaj muškarac je uočio detalj na slici koji ga je čak natjerao da zatraži razvod od svoje žene. To znači da nije bilo ništa bezazleno jer se on odlučio na takav korak.

2

Ako niste pronašli zbog čega je odmah zatražio razvod skrolajte do dna i pogledajte 

Neće vam biti dobro kada vidite ostale fotke: Ona ima najbolje obline na svijetu

 

Američki model Džo Džo von Sati je najekslozivniji primjer kombinacije figure peščanog sata, silikona i mišića, Za njen izgled je malo reći da je napadan i upečatljiv.

1

2

 

Džo Džo je iz Kanzasa, a modelingom je počela da se bavi 2013 Iako ima nepunih 30 godina, već uveliko koristi botoks, a imala je i niz eststeskih korekcija.

3

 

Instagram zvijezdu krase impozantne vještačke obline, koje sa njenom ženstvenom figurom pješčanog sata ostavljaju bombastičan utisak,poznati model je veoma popularan na Instagramu i njena popularnost na ovoj društvenoj mreži imala je nagle skokove.

4

5

 

Tako je Džo Džo 2014 imala 800 pratilaca, samo dvije godine kasnije prešla je čak 3,5 miliona, taj rast se nastavio pa je danas prati čak 7,7 miliona ljudi,u međuvremenu je atraktivna Amerikanka koja pasionirano trenira, postala i zaštitno lice poznatog fitnes brenda.

6

7

8

9

10

11

12

13
 
Naime, jedan muškarac je bio na putovanju skoro mjesec dana i kada se vratio, slikao je svoju ženu u sobi, na krevetu. To je trebala biti sasvim obična slika, ali nije bila.

Odmah nije uočio o čemu je riječ, ali kasnije je ostao bez teksta i odlučio da se razvede. Bio je zahvalan što je uočio ono što je pokušavala sakriti. Da li ste uspjeli pronaći šta je to njega nagovorilo na takav korak? Ako ne, pogledajte ispod:

2

3

4

 

 

Ne propustite